Musorujsag
Élő Eredmények

A Gyirmót elleni bajnoki előtt húsz perccel jelentett be új igazolást a Paks

m4sport.hu
A Paksi FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy megvásárolta Kovács Nikolasz játékjogát a Budapest Honvédtól.

Az utánpótlás-válogatott labdarúgó a Budapest Honvéd gárdájától érkezett a Pakshoz, ahol már három ízben bele is kóstolhatott az első osztály ritmusába. A 22 éves jobbszélső korábban játszott Ajkán és Balmazújvárosban is, valamint az MTK és a Ferencváros utánpótláscsapataiban nevelkedett. Kovács kétszeres U16-os válogatott, továbbá immáron az U21-es legjobbak közé is kapott már behívót – olvasható a Paks oldalán.

Kovács korábban a Honvéd színeiben az Európa-ligában is bemutatkozott, két mérkőzésen lépett pályára.

„Nagyon jó érzésekkel jöttem Paksra, örülök, hogy ide igazolhattam. Tisztelem és nagyra tartom a klub filozófiáját. Célom, hogy mielőbb megismerkedjek mindenkivel, de ezzel úgy gondolom, itt nem lesz gond, hiszen mindenki magyar. Szeretnék a leghamarabb beilleszkedni a csapatba, edzéseken teljesíteni, valamint, ha a mérkőzések során lehetőséget kapok, élni vele és bizonyítani” – idézi a paksifc.hu az aláírást követően Kovács Nikolaszt.

A jobb oldali szélsőként és védőként bevethető játékos átigazolási díj ellenében érkezik a tolna megyei csapathoz, amelynek Nyári Patrik után ő a második téli szerzeménye.

További tartalmak