Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Balogh Norbert Kispestről Dunaszerdahelyre igazolt – hivatalos

Balogh Norbert Kispestről Dunaszerdahelyre igazolt – hivatalos

m4sport.hu
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott Balogh Norbert klubváltásáról a DAC együttesével.

 

A dunaszerdahelyi együttes közleménye szerint a magyar válogatott támadó első körben kölcsönbe érkezik a DAC-hoz, amelynek az idény végén végleges vásárlási opciója lesz Balogh Norbert megszerzésére.

Balogh korábban megjárta Olaszországot és Ciprust is, majd 2020 szeptemberébe hazatért a Honvédhoz, melynek színeiben összesen 42 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 12 gólt szerzett, emellett kiosztott hét gólpasszt is.

„Az elmúlt évek során külföldön és otthon is sokat hallottam a DAC-ról és boldog vagyok, hogy a klub részesévé válhattam. Már alig várom a pillanatot, amikor pályára léphetek sárga-kékben, és remélhetőleg sok szép közös momentumot élhetünk át a szurkolóinkkal. Kalmár Zsolt és Hahn János sok szépet mesélt a klubról, a csapatról és főleg a szurkolókról. Nagyon boldog vagyok és bízom benne, hogy főleg gólokkal és gólpasszokkal segíthetem az új csapatom” – idézi Baloghot a DAC a hivatalos honlapján.

 

Borítókép: https://www.facebook.com/fcdac

További tartalmak