Musorujsag
Élő Eredmények

„Szövegben jobbak vagyunk, mint játékban" – odaszúrt játékosainak Supka Attila az újpesti vereséget követően

„Szövegben jobbak vagyunk, mint játékban" – odaszúrt játékosainak Supka Attila az újpesti vereséget követően

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
Ahogyan az várható volt, az Újpest elleni 3–1-es vereséget követően nem volt elájulva csapata teljesítményétől Supka Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője. A szakvezető szerint néhány játékos többet gondol magáról, mint amit a pályán nyújt ezekben a hetekben.

„Az együttes védekezés hibáiból kaptunk gólokat. Nem követtük el a taktikai szabálytalanságokat az ellenfél térfelén – kezdte értékelését az Újpest elleni bajnokit követően Supka Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője. – Azt mondtam a játékosoknak, hogy el kell kezdenünk gondolkodni, mert bekerültünk egy olyan zónába, ahonnan nehéz kikerülni, kellenének a pontok, hogy agresszív játékkal legalább döntetleneket hozzunk.

Fel kell emelni a fejeket, mindenkinek meg kell mutatni, van olyan jó játékos, mint aminek hiszi magát! Sokszor azt érzem, szövegben jobb a teljesítményünk, mint játékban. Neveket nem mondanék, de jól tudják azok, akikről szó van.”

A vezetőedző a támadójátékuk szegénységéről is beszélt az Újpest elleni bajnokival kapcsolatban.

„Nem voltak meg a beindulások, megpróbáltunk volna Antonov és Pauljevics mögé ívelni. Mindenki tisztában van vele, hogy ennél többet kell nyújtani játékosoknak és edzőknek is ahhoz, hogy előrelépjünk.”

A találkozót követően a két gólt szerző Budu Zivzivadze elnézést kért volt klubjától, amiért megünnepelte második gólját, de a tizenegyest védő Tordai Árpád is elismerte egykori csapattársa remek teljesítményét.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek