Musorujsag
Élő Eredmények

„Száz százalék, hogy a Fradi lesz a bajnok" – állítja az Újpest csapatkapitánya

„Száz százalék, hogy a Fradi lesz a bajnok" – állítja az Újpest csapatkapitánya

m4sport.hu
Nikola Mitrovics szerint csapata játszik a legszebb futballt az NB I-ben, s egyáltalán nem aggódik a bennmaradás miatt.

„Jól sikerült a Puskás Akadémia elleni bajnoki. Az első gólnál Zivzivadze remek munkát végzett, nagyon sokat nyertünk az ő érkezésével, hiszen három meccsen négy gólt szerzett már – emlékezett vissza a szombati mérkőzésre a szerb sportklub.rs-nek adott interjújában Nikola Mitrovics, az Újpest csapatkapitánya. – Pauljevics nagyszerű csavarása eldöntötte a meccset, védhetetlenül lőtt a jobb felső sarokba.”

Az Újpest a téli nehézségeit követően egyre inkább összeállni látszik, immár hat tétmeccse veretlen, s a Magyar Kupában is áll még – a Pakssal találkozik az elődöntőben.

„Pedig a Puskás elleni meccs előtt még ugyanannyi pontunk volt, mint az utolsó előtti helyezett Gyirmótnak – hangsúlyozta Mitrovics. – Ennek ellenére állítom, az Újpestnek nem kell aggódnia a bennmaradás miatt, biztos vagyok benne, hogy sikerül. Az érkezőkkel sikerült összeszoknunk, Milos Kruscsics vezetésével pedig agresszív, gólra törő futballt valósítunk meg. Így volt ez most, és így lesz a hátralevő tíz fordulóban is.”

A középpályás szerint az Újpest játssza jelenleg a legszebb futballt az NB I-ben.

„Vignjevics érkezésével a Honvéd is megerősödött, akárcsak mi – tért át az ellenfelek elemzésére a szerb középpályás. – Jelenleg a Gyirmót és az MTK áll kiesőhelyen, az ő helyzetük egyáltalán nem könnyű. A bajnokságot pedig ismét a Ferencváros nyeri, ebben száz százalékig biztos vagyok.”

 

(via Csakfoci)

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak

Kapcsolódó hírek