Musorujsag
Élő Eredmények
×

Újra a csapattal edz, még ebben a szezonban bajnokit játszana a Fradi középpályása

Újra a csapattal edz, még ebben a szezonban bajnokit játszana a Fradi középpályása

m4sport.hu
Tavaly nyáron szenvedett súlyos sérülést, egészen pontosan keresztszalag-szakadást a Ferencváros magyar válogatott labdarúgója, Sigér Dávid. A középpályás hosszú rehabilitációt követően már csatlakozott a csapatedzésekhez, s bízik benne, hogy már ebben az idényben is segítheti tétmeccsen az FTC-t.

„Nagyon jól halad a felépülésem minden a tervek szerint megy – kezdte vidáman Sigér Dávid a blikk.hu-nak adott interjúját. – Remélhetőleg még a tavasz végén bajnokin is szerepet kaphatok. Az szinte biztos, hogy ebben a hónapban már teljes értékű edzéseket is végezhetek majd, de persze ez nem jelenti azt, hogy egyből a pályán leszek, biztosan kell néhány hét, hogy újra felvegyem a ritmust. A passzkoordinációs és hasonló jellegű gyakorlatokban egy ideje már részt veszek, csak a játék az, amibe a héten kezdhetek becsatlakozni.

A 31 éves játékos nyolc hónapon keresztül csak kívülről figyelhette társait, ezt nem is tudta könnyen feldolgozni.

„Eleinte nehéz volt, fogalmazzunk úgy, hogy a mostaninál rosszabb volt a hangulatom… – mondta Sigér Dávid. – A rehabilitáció első heteit otthon töltöttem, a család segített át ezen az időszakon. Ám ahogy közeledünk a végéhez, annál könnyebb. Most már néhány hónapja ott vagyok az öltözőben a fiúkkal, ugyanúgy viccelődünk, hecceljük egymást, mint korábban.”

Bár pályára még nem lépett, a középpályás természetesen már megismerkedett Sztanyiszlav Csercseszovval is, aki többször is érdeklődött hogyléte felől.

„Majdnem annyira ismerem a vezetőedzőt, mint a többiek, hiszen ott vagyok már az edzéseken – fogalmazott Sigér. – Beszélgettünk néhányszor, nyilván érdeklődött, hogy érzem magam. Ám a lényeg most jön, hogy megismerjen engem a pályán, lássa az ott nyújtott teljesítményemet.”

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek