Musorujsag
Élő Eredmények

A Kisvárda otthon tartotta a három pontot a Gyirmót ellen

A Kisvárda otthon tartotta a három pontot a Gyirmót ellen

MTI, m4sport.hu | Szerző: Kun Dániel
A harmadik helyen álló Kisvárda egygólos győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő, vendég Gyirmót ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Kisvárda Master Good – Gyirmót FC Győr 1-0 (1-0)
Várkerti Stadion, v.: Antal
gólszerző: Mesanovic (45.)
sárga lap: Cirkovic (50.), Hej (81.), illetve Klimovics (83.), Zeke (92.)
Kisvárda:
Dombó – Peteleu (Hej, a szünetben), Prenga, Cirkovic, Leoni – Asani (Karabeljov, 81.), Melnyik, Zlicic (Gosztonyi, 90.), Bumba (Nagy M., 81.), Makowski (Navratil, 68.) – Mesanovic
Gyirmót FC Győr:
Rusák – Major, Ene, Hajdú, Zeke – Medgyes (Herjeczki, 72.), Ventura (Nagy P., 72.), Radics, Hasani (Cvetanovski, 72.), Klimovics – Simon A.

Összefoglaló

Értékelések

A várdaiak így tovább javítottak eddig is remek hazai mérlegükön, a 12. ilyen meccsükön – három döntetlen és egy vereség mellett – a nyolcadik sikerüket ünnepelhették, egyúttal megszakították négy találkozó óta tartó nyeretlenségi sorozatukat a bajnokságban.

Az első félidőben a hazaiak birtokolták többet a labdát, de a Gyirmót hatékonyan lassította a játékot, így igazán nagy helyzet nem alakult ki a vendégek kapuja előtt. A szórványos ellentámadásokban sokkal több veszély volt, Dombónak kétszer is bravúrral kellett hárítania. Sokáig úgy tűnt, hogy gól nélkül zárul a játékrész, de közvetlenül a szünet előtt, egy védelmi hibát kihasználva végül megszerezte a vezetést a Kisvárda.

A fordulást követően irányított a hazai csapat, nem engedte kibontakozni a Gyirmótot, leginkább a mezőnyben folyt a játék. A hajrához közeledve hármas cserével frissítette együttesét Csertői Aurél, de ez sem hozott sok változást, a vendégek támadásaiból továbbra is hiányzott a tempó és a kreativitás. Az utolsó negyedórában a Kisvárda közel állt második gólja megszerzéséhez, de végül maradt a minimális különbségű győzelem.

Borítókép: Kisvárda FC Facebook

További tartalmak