Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Lehet edzőzni, kirúgni az ötödik hatodikat...” – a Fehérvár kapusa kiakadt a vereség után

„Lehet edzőzni, kirúgni az ötödik hatodikat...” – a Fehérvár kapusa kiakadt a vereség után

m4sport.hu
A címvédő és listavezető Ferencváros Ryan Mmaee duplájával 2-0-ra nyert a MOL Fehérvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A lefújás után Kovács Dániel, a hazaiak kapusa nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, állítása szerint már mindent megpróbáltak, majdnem verekedés is volt az öltözőben, és biztos benne, nem az edzővel van a probléma.

„A mi helyzetünkben egy 0–0 is siker lett volna a Ferencváros ellen itthon. Valahogy mindig én kapom a forduló gólját, nem tudom, lehet rossz a karmám, valami rosszat tettem, de lehet, hogy az egész csapat rosszat tett. Amíg hozzáállásbéli problémák vannak, addig igazából nincs miről beszélni – felesleges a taktikáról meg bármiről beszélni. Lehet edzőzni, kirúgni az ötödik hatodikat, én ebben látom a hibát” – fogalmazott a csapat kapusa, aki a bekapott gólokról nem tehetett.

A fehérváriaknak ez volt sorozatban a hetedik veresége a bajnokságban.

„Beszéltünk már, mindent kipróbáltunk. Sírtunk az öltözőben, volt veszekedés, közel verekedés és voltak büntetések. Akik igazán akarják pedig már el vannak fáradva mentálisan” – mondta Kovács a rangadó után.

A csapat jelenlegi vezetőedzőjéről, Michael Borisról nagyon elismerően nyilatkozott: a játékosok részéről él felé a bizalom, a klub felől meddig él az egy másik dolog. Ő a legnagyobb szerencsétlen ebben az egészben, belecsöppent egy olyan lejtmenetbe, hogy sajnos még lejjebb csúszunk vele – ő tehet a legkevésbé erről az egészről, megkapta ezt a keretet, morált, három vereséget zsinórban. Nagyon korrekt és jó edző, nem vele van probléma”.

A MOL Fehérvár jövő szombaton (03.19.) a Gyirmóthoz látogat az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak