Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kádár Tamás összeveszett az edzőjével Újpesten, kirakták a keretből – sajtóhír

Kádár Tamás összeveszett az edzőjével Újpesten, kirakták a keretből – sajtóhír

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóhírek szerint kikerült a lila-fehérek első keretéből Kádár Tamás, az Újpest magyar válogatott labdarúgója.

 

A Blikk csütörtök reggel megjelent információját délelőtt a csakfoci.hu is megerősítette – mint a két portál írja, a februárban szerződtetett 57-szeres magyar válogatott Kádár Tamás a Debrecen elleni bajnoki előtt állítólag összeszólalkozott Milos Kruscsics vezetőedzővel, a nézeteltérés oka az lehetett, hogy a hátvéd kevesellte az addig kapott játéklehetőséget, tette után pedig a szerb szakember száműzte a védőt az újpestiek tartalékcsapatába.

Kádár eddig mindösszesen 101 percet töltött a pályán – két NB I-es meccsen 11 percet kapott, a Békéscsaba elleni Magyar Kupa-találkozót pedig végigjátszotta.

„Úgy tudom, hogy a Debrecen-meccsre való felkészülés hetében Kádi összeszólalkozott Kruscsicsékkal. Hogy pontosan mi volt a probléma, nem tudom, de a szerb edző azonnal száműzte őt a tartalékok közé. Valószínűleg volt némi tüske Tamásban, hiszen az előző bajnokin a Puskás Akadémia ellen két percre állították őt be időhúzó csereként. Nehéz dolga van, mert Kruscsicsnál összeállt a védelem, belső bekket pedig nagyon ritkán, leginkább csak sérülés esetén szoktak lecserélni az edzők. Egyelőre nem tisztázott, hogy mi lesz a sorsa, és van-e visszaút számára az első csapatba” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő újpesti bennfentes.

A lap megkereste az ügyben a játékost, ám Kádár nem kívánta kommentálni a történteket, s egyelőre az Újpest sem szólalt meg az ügyben, a klub a hivatalos honlapján egyelőre nem jelentetett meg közleményt az esettel kapcsolatban.

 

Borítókép: fotó: Újpest FC

További tartalmak