Musorujsag
Élő Eredmények
×

„A magyar környezet nem teszi lehetővé a fejlődést” – Révész Attila az idény végén távozik a Kisvárdától

„A magyar környezet nem teszi lehetővé a fejlődést” – Révész Attila az idény végén távozik a Kisvárdától

m4sport.hu
Révész Attila a szezon végén távozik a Kisvárda labdarúgócsapatának szakmai igazgatói posztjáról.

„Ezt a mai mérkőzést nem kell nagyon mélyen elemezni, ennél gyengébben még nem játszottunk a szezonban – nyilatkozta az M4 Sportnak a sereghajtó MTK vendégeként játszott gól nélküli döntetlen után Révész Attila, aki több játékosával is elégedetlen volt. – Néhány játékos teljesítménye és hozzáállása arcpirító volt, sokan csak a saját egyéni teljesítményükre figyeltek, ma nem volt csapatjátékunk, megköszönhetjük, hogy a második félidőben az MTK a három lehetőségéből nem talált be, mert megérdemelték volna a győzelmet. Sokan azt gondolták, hogy a tabella utolsó helyezettje ellen elég lesz, ha kiteszik a cipőjüket.”

Az interjúban a Kisvárda szakmai igazgatója megerősítette, hogy az idény végén távozik, majd beszélt ennek okairól is. „Azt gondolom, hogy a magyar környezet jelenleg nem teszi lehetővé a fejlődést, úgy érzem, hogy a következő évben nem lesz meg a megfelelő versenyegyenlőség, azon kell gondolkodnunk, hogy ebben részt kell-e vennünk vagy nem.”

Márton Gábor, az MTK vezetőedzője szerint pozitívum, hogy csapata három hete veretlen és nem kap gólt, de a bennmaradás kiharcolásához győzelmekre van szükség, azokat viszont szerzett gól nélkül nehéz megszerezni.

Futács Márkó, az MTK támadója úgy véli, a helyzeteik megvoltak, de az utolsó harmadban jobban kell koncentrálniuk. „Amikor ilyen helyzetben van a csapat, akkor ezeket a mérkőzéseket hozni kell itthon. A játékunk alapján bent maradunk, ha elkezdünk meccseket nyerni egymás után, akkor biztosan.”

A kisvárdai Ötvös Bence szerint „brusztos” mérkőzés volt, amelyen kontrákból akadtak lehetőségeik, de ezek kimaradtak. „Az volt a célunk, hogy egy győzelemmel feljöjjünk a második helyre, sajnos ez most nem jött össze.”

Borítókép: Révész Attila (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

„A legnagyobb sztárnak gondolja magát, mégis ő nyújtotta a leggyengébb teljesítményt" – Révész Attila ismét beleállt egy játékosába
Bár a Kisvárda sokáig vezetett a Groupama Arénában, végül 2–1-re kikapott a Ferencvárostól az OTP Bank Liga 23. fordulójában, vasárnap. Révész Attila összességében elégedett volt csapata hozzáállásával, de volt egy játékos – minden bizonnyal Jasir Asani –, aki menedzserével együtt kihúzta a gyufát a vendégek szakmai igazgatójánál.
Magyar futball
Schäfer András nyerte a 2021-es Magyar Aranylabdát
A legjobb NB I-es játékosoknál csak a bajnoki címvédő Ferencvárosból kerültek a dobogóra, míg a legjobb edző Lőw Zsolt (Chelsea), a legjobb klubvezető Révész Attila (Kisvárda) lett.
Magyar futball