Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nikolics: Az a szeretet és törődés, amit a gyirmóti meccs óta kapok, örök emlék marad

Nikolics: Az a szeretet és törődés, amit a gyirmóti meccs óta kapok, örök emlék marad

m4sport.hu | Dezső Márkó
Hosszú posztban osztotta meg az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatos érzéseit és gondolatait Nikolics Nemanja, a Fehérvár magyar válogatott támadója.

Nikolics március 19-én a Gyirmót ellen megszerezte 112. NB I-es gólját a Fehérvár színeiben, ezzel megdöntötte Szabó József klubrekordját, sőt, még egy találatot szerzett, így csapata hét egymást követő vesztes bajnoki után tudott 2-0-ra győzni. Az elmúlt hetek történéseit Olaszországban piheni ki, innen jelentkezett be az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés

„Jó kimozdulni és megállni kicsit, hogy átgondoljam, mi is történt velem. Például egy hete, amikor gólrekordot döntöttem, ami célom volt, ami motivált és hajtott, sőt segített, hogy olyankor se essek szét, amikor mélyen voltam. Mert voltam padlón. Amióta visszatértem Fehérvárra, sokszor a szeretteim és a céljaim tartották bennem a lelket. Talán ez jött ki belőlem akkor is, amikor ott álltam a kamera előtt és a sírástól nem tudtam megszólalni. Nekem nagyon fontos ez a klub, ez a város, büszke vagyok rá, hogy a Vidi csapatkapitánya lehetek és belepusztultam, hogy ilyen gödörbe kerültünk. Nagyon sokat tettem azért, hogy elérjem a céljaimat, nem vitatom, egy csatár, egy góllövő csak akkor lehet sikeres, ha időnként önző, de számomra a csapatom eredményessége mindig szent volt és sérthetetlen. És hát szörnyű érzés, ha nem tudsz felhőtlenül örülni pályafutásod egyik mérföldkövének. Szerencsére kárpótolt az élet, mert az a szeretet és törődés, amit a gyirmóti meccs óta kaptam, nagyon meghatott és egy életre szóló emlék marad – az üzenetek, az elismerő szavak, cikkek, a videók és filmek, mind-mind boldoggá tettek! Jó megállni és megélni ezt, de mostantól új szakasz kezdődik, nincs megállás, nincs megnyugvás, aki ismer, tudja, mindig vannak és lesznek új céljaim. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, aki hitt bennem, aki látta, látja, hogy mit jelent nekem ez a klub és mennyit dolgoztam azért, hogy megvalósítsam az álmom!” – írta.

Borítókép: Nikolics Nemanja (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek