Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Alig aludtam azóta, nem a legvidámabb napjaimat élem" – Waltner Róbert megszólalt lemondása után

„Alig aludtam azóta, nem a legvidámabb napjaimat élem" – Waltner Róbert megszólalt lemondása után

m4sport.hu
A Zalaegerszegi TE FC-től múlt pénteken távozó szakember sok megható üzenetet kapott játékosaitól, stábtagjaitól.

A négyes szám körül forog most a ZTE labdarúgócsapatának élete, hiszen az OTP Bank Ligában remekül szereplő, negyedik helyen álló együttesnél felmondott a 44 éves Waltner Róbert, helyét a 44 éves akadémiai igazgató, Molnár Balázs foglalta el a szezon végéig. Mivel kedvenc csapatával kiválóan teljesített Waltner, sokan meglepődve fogadták döntését.

„Biztos van, akit megleptem, aki tisztában volt a vívódásaimmal, azt talán kevésbé – reagált a Csakfocinak Waltner Róbert a távozása után. – Tegnap elbúcsúztam mindenkitől. Nagyon szerettem a csapatot és a stábomat, megpróbáltam erős maradni, de elég emberpróbáló feladat volt. Utána sok megható üzenetet kaptam a játékosoktól, amelyek nagyon jólestek.”

„Nem sokat aludtam azóta…. Nem a legvidámabb napjaimat élem, nehéz volt a búcsú, ezt mindenki elhiheti, hiszen a ZTE sokkal több nekem, mint egy klub. Életem egyik legnehezebb döntése volt, de hiszem, hogy jól döntöttem – árulta el a szakember, aki egy évvel ezelőtt ült le annak a csapatnak a kispadjára, amelynek színeiben 172 mérkőzésen lépett pályára játékosként. – Rengeteget gondolkoztam, nem egy hirtelen, elhamarkodott döntés volt és mindent végiggondolva, arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretném most abbahagyni és átadni a helyem az új szakmai stábnak.”

Waltner Róbert a közelmúltban Dél-Koreába szerződött Koszta Márkról is beszélt, elmondta, hogy büszke a teljesítményére, és arra, hogy eredményes szezonjához talán neki is lehetett némi köze. Arra a kérdésre, hogy mennyiben befolyásolta távozását, hogy a klub folyamatosan adta el támadóit (Babati, Skribek, Zimonyi és végül Koszta), csak annyit felelt, az első meglepetés után csak a pótlásukon gondolkodott.

A szakember most egy kicsit mindenképp pihen, de bízik benne, hogy hamarosan megtalálja egy új kihívás.

A teljes interjú ide kattintva olvasható el.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak