Musorujsag
Élő Eredmények

Dragan Vukmir a szerződése felbontását kérte, távozik az NB II-ben feljutásra esélyes Szeged vezetőedzője

Dragan Vukmir a szerződése felbontását kérte, távozik az NB II-ben feljutásra esélyes Szeged vezetőedzője

m4sport.hu
Dragan Vukmir távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiától.

 

A szegediek hivatalos honlapjának tájékoztatása alapján a szakember maga kérte, hogy az együttes vezetősége bontsa fel a megállapodását – Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál ezt teljesítették, ennek értelmében Dragan Vukmir azonnali hatállyal távozik a klubtól. A történtek hátterében pedig egy „visszautasíthatatlan” ajánlat áll.

„A Diósgyőr mérkőzés után beszélgettem Dragannal, aki elmondta, hogy több helyről komoly megkeresése van, de van egy visszautasíthatatlan ajánlata. Ma délelőtt az edzés után közölte, hogy az egyik riválisunk ajánlott neki visszautasíthatatlan szerződést, amit elfogadott. Ezzel az ajánlattal a klubunk szemléletét szem előtt tartva nem kívántunk versenyezni. A váratlan helyzetben a legmegfelelőbb döntést hoztuk és a kiválóan működő szakmai stábunk irányítja csapatunk felkészülését, a céljaink pedig változatlanok maradnak” – idézi a portál Adem Kapicot, a Szeged sportigazgatóját.

A Nemzeti Sport Vukmir meglepő lépése kapcsán úgy tudja, hogy a 43 esztendős vezetőedző a rivális DVTK vezetőedzője lesz.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 31 forduló után 59 ponttal a 3. helyen áll az NB II-ben, a hátránya két pont a feljutást érő 2. pozícióban tanyázó Diósgyőrrel szemben. A két csapat pont a múlt hétvégén találkozott, a Szeged 5-0-ra győzött Diósgyőrben.

 

Borítókép: facebook.com/szegedifutball

További tartalmak