Musorujsag
Élő Eredmények

A Szeged-Csanád sportigazgatója Vukmirról: Az egyéni, saját sikerét választotta, nem a csapatét

A Szeged-Csanád sportigazgatója Vukmirról: Az egyéni, saját sikerét választotta, nem a csapatét

m4sport.hu
Dragan Vukmir váratlan távozása sem fogja megtörni a Szeged-Csanád Grosics Akadémia jó formáját a klub sportigazgatója, Adem Kapic szerint, aki dühöt lát a játékosok arcán.

Mint arról korábban beszámoltunk, Dragan Vukmir szerződése felbontását kérte Szegeden, majd átvette Kondás Elemér helyét a DVTK-nál, ami hatalmas megdöbbenést okozott a Szeged sportigazgatójának, Adem Kapicnak.

„Megértem, hogy kapott egy vonzó ajánlatot, de ezt a szezont már csak a morális szempontok miatt is illett volna végigcsinálnia Szegeden. Amit elkezdtünk, azt illik befejezni” – fogalmazott a Merkantil Bank Liga harmadik helyén álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia sportigazgatója, Adem Kapic, aki húszéves barátságot ápol a csütörtökön leköszönő edzővel, de nem hitte, hogy ilyen lépést tesz.

A Szegednek minden esélye megvan a feljutásra, jelenleg két ponttal áll Vukmir új csapata mögött. Az ötmeccses veretlenségi szériában lévő szegediek jövő hétfőn a listavezető Vasashoz látogatnak, de Kapic szerint a jelenlegi helyzet nem szegte a játékosok kedvét.

„Az első és a legfontosabb, hogy mi ilyen helyzetben is egy egységes és igazán erős csapat vagyunk. Az első naptól kezdve együtt működünk, együtt éljük meg a sikereket, kudarcokat és nehéz helyzeteket. Dragan Vukmir is a csapat része volt, egy célért dolgoztunk minden nap. A csapat jó úton halad, de ő úgy döntött, itt hagy minket. A játékosok arcán dühöt láttam, ami még erősebbé tesz minket. Az ellenfelek nemcsak tisztelni fognak bennünket, hanem félni is fognak tőlünk” – mondta a sportigazgató.

Kapic hisz a játékosokban, akik pedig hisznek a szegedi projektben: „Nem vagyunk érzelmesek, profik vagyunk. A játékosok koncentráltak, hisznek a szegedi futballban. Látják a jövőjét a projektünknek. Kellően motiváltak. Dragan Vukmir egy darabja volt ennek, de feladta, és az egyéni, saját sikerét választotta, nem a csapatét. Hiszek a csapatban és a szakmai stábban. Mindent csapatként értünk el eddig, nem egyénileg. Nem tervezzük, hogy a hátralévő hét mérkőzésre vezetőedzőt szerződtetünk”.

A Vasas–Szeged összecsapást hétfőn (április 11.), 20:00-tól élőben tekinthetik meg az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borítókép: fotó: szeged-grosicsakademia.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Albon szerint veszélyesebb lett a pálya
A Williams thai versenyzője, Alexander Albon úgy véli, az ausztrál pálya veszélyesebb lett az átépítést követően, a falak ugyanis bizonyos pontokon túlságosan közel kerültek magához az aszfaltcsíkhoz.
F1 Hírek