Musorujsag
Élő Eredmények

Vukmir úgy ült le a DVTK kispadjára, hogy jelenleg is a szegedi klub alkalmazottja – közlemény

Vukmir úgy ült le a DVTK kispadjára, hogy jelenleg is a szegedi klub alkalmazottja – közlemény

m4sport.hu
Közleményt adott ki a Szeged-Csanád Grosics Akadémia Dragan Vukmir távozásával kapcsolatban, állításuk szerint a DVTK új vezetőedzője jelenleg felmondási idejét tölti.

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„Klubunk vezetőedzője, Dragan Vukmir április 7-én rendes felmondásként értékelhető, utólag kiegészített írásos jognyilatkozatot adott át egyik vezetőnknek. Ezek alapján április 8-tól felmondási idejét tölti, így jelenleg is klubunk, a Szeged 2011 Kft. alkalmazottja. Hírek szerint munkát végez a DVTK-nál is, tőlük azonban klubunkhoz a mai napig semmilyen megkeresés nem érkezett” – olvasható a szegedi klub honlapján.

Vukmir április 7-én kérte szerződése felbontását. Egy nappal később a Diósgyőri VTK felmentette a munkavégzés alól a csapat vezetőedzőjét, Kondás Elemért és órákkal később kinevezte a Szegedről távozó szerb trénert. Az eset hatalmas port kavart mindkét együttes háza táján. A Szeged sportigazgatójának, Adem Kapicnak hatalmas megdöbbenést okozott, míg a DVTK ultrái egyenesen „patkányságnak” nevezték a történteket. A Diósgyőri FC Kft. többségi tulajdonosa a feljutás emelte ki okként és hangsúlyozta, a csapat érdekében döntöttek.

A klubnál a legfontosabb a feljutás, így minden döntés ennek érdekében születik” – fogalmazott a kinevezéskor Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a klubhonlapnak, de Vukmir döntetlennel mutatkozott be múlt hétvégén a Tiszakécske ellen.

Borítókép: Dragan Vukmir (Facebook/DVTK)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gary Neville egy temetőhöz hasonlította a Manchester Unitedet, ahol a jó hírnevet földelik el
A Manchester United korábbi védője, Gary Neville, aki jelenleg szakkommentátorként dolgozik a Sky Sportsnál figyelmezteti a klub által kiszemelt Ajax-edzőt, Erik ten Hagot, hogy jól gondolja meg, elfogadja-e a Vörös Ördögök ajánlatát, mert a jól felépített hírnevével játszhat. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy a holland edző fogja a következő szezontól a csapatot.
Külföldi futball