Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Fradival és az Újpesttel szemben is fegyelmi eljárás indult a derbi után

A Fradival és az Újpesttel szemben is fegyelmi eljárás indult a derbi után

m4sport.hu
Az MLSZ hivatalos oldalán közölte, hogy a szövetség Fegyelmi Bizottsága eljárást indított a Ferencváros–Újpest mérkőzésen tapasztalt szurkolói magatartással kapcsolatban.

A FEB az NB I előző fordulójában lejátszott FTC–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata). Az ügyet a FEB a későbbiekben tárgyalja – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.

A Ferencvárosból kiállított Stjepan Loncar egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, csak úgy, mint a 29. fordulóban szintén piros lapot begyűjtő Alexandru Baluta (PAFC) és Branislav Sluka (MTK).

A legrosszabbul az NB III Közép csoportjában szereplő Rákosmente technikai vezetője járt, őt öt mérkőzésről írta ki a Fegyelmi Bizottság.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szavazás: meddig jut az FTC az európai kupákban?
A Ferencváros zsinórban negyedszer lett bajnok, és a zöld-fehéreknek az elmúlt három évben a nemzetközi kupákban is sikerült maradandót alkotniuk. Idén vajon Csercseszovval meddig jutnak?
Ferencvárosi TC
Közel fél évszázada nem látott sorozat – a Ferencváros egyeduralmának öt záloga
A Ferencváros az Újpest 2–1-es legyőzésével megszerezte története 33. bajnoki címét – illetve nemcsak a derbin aratott sikerével, hanem azzal a kiemelkedő munkával is, amelyet a klub valamennyi alkalmazottja produkált az elmúlt években. A sorozatban negyedik diadal kapcsán megvizsgáltuk azokat a tényezőket, amelyek a Fradit jelenleg a riválisok fölé emelik, és évről évre bajnokká emelik az OTP Bank Ligában.
Magyar futball