Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hivatalos: lemondott Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója

Hivatalos: lemondott Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója

m4sport.hu
A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy lemondott posztjáról a labdarúgócsapat sportigazgatója, Benczés Miklós, amit a klub vezetősége elfogadott.

„Kondás Elemér, korábbi vezetőedzőnk távozásával egy időben mondott le posztjáról Benczés Miklós, én kértem, hogy az operatív ügyek intézése miatt maradjon még két hetet – mondta dr. Magyar Mátyás, a DVTK többségi tulajdonosa a klub honlapjának. – Köszönöm Miklós munkáját, sajnálom, hogy így alakultak az események. Bővebb elemzésbe viszont csak a szezon végeztével szeretnénk belemenni, hiszen a csapat számára még elérhető a kitűzött cél: a feljutás az OTP Bank Ligába.”

Benczés Miklós harmadik diósgyőri korszakának lett vége, 2019 szeptemberétől volt a klub sportigazgatója, korábban 2016 és 2018 között is betöltötte ezt a titulust a csapatnál, 2010 és 2012 között pedig vezetőedzője is volt a DVTK-nak.

A miskolci együttes április 8-án, azaz közel három héttel ezelőtt menesztette Kondás Elemért, és nevezte ki a helyére a Szegedről távozó Dragan Vukmirt. A DVTK azóta három bajnokin négy pontot gyűjtött, 1–1 gólt szerzett és kapott. Négy fordulóval az NB II-es bajnokság vége előtt azonban nincs feljutó helyen, igaz, csak rosszabb gólkülönbsége mögött áll a Kecskemét mögött a tabellán.

A DVTK a hátralevő bajnokikon Budaörsre és Ajkára utazik, valamint hazai pályán fogadja a Soroksárt és a Budafokot.

 

 

Borítókép: dvtk.eu

További tartalmak