Musorujsag
Élő Eredmények

Megműtötték Nagy Dominikot, a Honvéd-támadó idén már nem lép pályára

Megműtötték Nagy Dominikot, a Honvéd-támadó idén már nem lép pályára

m4sport.hu | Szerző: Kerényi Ervin
Fájdalmas véget ért Nagy Dominik szezonja, az OTP Bank Liga 28. fordulójában rendezett Honvéd–Ferencváros (1–2) bajnoki mérkőzés első félidejében megsérülő kispesti támadó elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, klubja tájékoztatása szerint csütörtökön sikeres műtéten esett át, azonban hosszú felépülés vár rá.

„Dominik jól van, a műtét rendben volt, az elülső keresztszalagot kellett pótolni, illetve a porcgyűrűt is elláttuk és egy korszerű technikával végeztük a beavatkozást”nyilatkozta a Honvéd honlapjának dr. Toman József, a klub csapatorvosa.

A 2021/22-es szezonban 23 bajnoki mérkőzésen 7 gólt és 7 gólpasszt elérő Nagy Dominik elárulta, ez karrierje legkomolyabb sérülése és várhatóan csak a következő szezon második felére térhet vissza.

„Jelenleg csak arra koncentrálok, hogy a lehető leghamarabb felépüljek, a téli felkészülést már a társakkal együtt szeretném végezni. Szombaton pedig ott leszek a meccsen, drukkolok a srácoknak! Sőt, a Gyirmót elleni meccset is a helyszínen követtem, nagyon jólesett, amikor Bőle Lukács gólja után a társak felmutatták a mezemet, sokat jelentett, köszönöm nekik és köszönöm mindenkinek a biztató üzeneteket“ – idézi a 10-szeres magyar válogatott játékost a honvedfc.hu.

A Budapest Honvéd az OTP Bank Liga hétvégi, 30. fordulójában a nemzetközi kupaindulás bebiztosítására hajtó Kisvárdához látogat. A 10. kispestiek 6 ponttal előzik meg a kieső helyen álló Gyirmótót, és bár matematikailag még veszélyeztetettek, egy győzelemmel akár már ezen a hétvégén biztossá tehetik bennmaradásukat.

Borítókép: fotó: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dobogós és veszélyzónás matek: a hétvégén biztossá válhat a Puskás és a Kisvárda európai kupaindulása, valamint a két kieső kiléte is
A Ferencváros bajnok lett az előző fordulóban, mögötte tisztes távolságra, de a Puskás Akadémia és a Kisvárda is bebiztosíthatja dobogós helyét, ezáltal kvalifikációját az Európa Konferencia-liga selejtezőjében. Emellett a Gyirmót és az MTK is az életéért küzd a labdarúgó OTP Bank Ligában, amennyiben a 30. fordulóban vereséget szenvednek, akár mindkét együttes kiesése is matematikailag biztossá válhat – három fordulóval a vége előtt.
Magyar futball