Musorujsag
Élő Eredmények

Torghelle Sándor: Sokszor csitítani kellett engem Fehérváron, keményebben odaszóltam volna a játékosokhoz

Torghelle Sándor: Sokszor csitítani kellett engem Fehérváron, keményebben odaszóltam volna a játékosokhoz

m4sport.hu
Csütörtökön töltötte be 40. életévét a korábbi 42-szeres magyar válogatott labdarúgó, Torghelle Sándor. A Fehérvár korábbi asszisztensedzője az M4 Sporthíradójában mesélt a szülinap ünnepléséről, a piros-kékeknél töltött időszak tanulságairól és további terveiről is.

„Tapasztalatszerzés szempontjából jó volt – kezdte értékelését a Fehérváron eltöltött időszakáról Torghelle Sándor, aki Juhász Roland mellett Szabics Imre stábjában dolgozott februárig. – Nem úgy végződött, ahogy terveztük, de labdarúgásban ez előfordul, nemcsak sikereket élünk meg.”

„Edzésvezetés, edzésgyakorlatok, játékosokkal való kapcsolat és kommunikáció – sorolta a legfőbb tapasztalatokat Torghelle. – Játékosként sokkal őszintébb lehetsz, itt megpróbáltam megtanulni kicsit visszafogni magam. Viszont okszor kellett csitítani, keményebben odaszóltam volna a játékosokhoz. A fehérvári sztori nem volt annyira pozitív, de megszeretném mutatni, hogy nem adom fel, várom a következő kihívást.”

Torghelle elmondta, hogy minden ajánlatra nyitott, de elsődlegesen itthon képzeli el a jövőjét. Játszott Angliában, Görögországban és Németországban, minden állomáshelyén megmaradtak a kapcsolatai.

A születésnapját egyelőre csak családi körben ünnepelte, de jövő héten barátaival is komolyabb mulatságot tervez.

Borítókép: molfehervarfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ádám Martint legfeljebb a Bika állíthatja meg? – Hétközi hősök
A 31. fordulóra szinte minden lényegi kérdés eldőlt az OTP Bank Ligában, a Gyirmót Real Madrid-jellegű kötéltánca azonban még a kiesés szempontjából hagyott kérdőjeleket. A Bika keményen szerelte a Puskás Akadémia középpályását, Ádám Martin pedig negyven éve nem látott góláradatnál jár.
Magyar futball