Musorujsag
Élő Eredmények

A BL-ben is eredményes jobbszélsőt igazolhat a Ferencváros – sajtóhír

A BL-ben is eredményes jobbszélsőt igazolhat a Ferencváros – sajtóhír

m4sport.hu
A Nemzeti Sport értesülései szerint a mali válogatott Adama Traoré a nyáron a Ferencvároshoz szerződhet a moldovai Sheriff Tiraspoltól.

A 41-szeres mali válogatott támadó tavaly februárban igazolt a Metztől a Sheriffhez, amelynek színeiben azóta 59 tétmérkőzésen 25 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott. A legutóbbi szezonban a Bajnokok Ligájában szerepelt a moldovai csapattal, az Internek és a Sahtarnak betalált, a Real Madrid ellen pedig gólpasszt adott a csoportkörben. A 26 éves jobbszélső a nemzeti csapatban nyolc gólt szerzett.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Sheriffnél 2023 júniusáig szerződéssel rendelkező Traoré kivásárlási ára kétmillió euró körül van, leigazolását pedig hamarosan be is jelentheti a bajnok és kupagyőztes Ferencváros.

Kubatov Gábor klubelnök a Paks ellen 3–0-ra megnyert kupadöntő után az M4 Sportnak elmondta, 4-6 játékos távozása várható a Fraditól, az ő pótlásukon már fél éve dolgoznak.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Eldőlt, melyik négy NB I-es klub indulhat az európai kupákban
Nyártól ismét négy magyar klubcsapat indulhat a nemzetközi kupákban: a bajnok és MK-győztes Ferencváros mellett az OTP Bank Liga 2021/22-es szezonjának második, harmadik és negyedik helyezettje mérettetheti meg magát a nemzetközi porondon.
Magyar futball