Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár György távozik Paksról

Bognár György távozik Paksról

m4sport.hu
Távozik a Paks labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról és az MTK-nál folytatja pályafutását Bognár György.

A tréner az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában a Fehérvárral játszott 2–2-es döntetlen után az M4 Sportnak elmondta, érdekesnek találta az MTK ajánlatát, a klub pedig érzelmileg közel áll hozzá. „Azt gondolom, hogy tudok segíteni a következő egy-két évben.”

Bognár György hozzátette, továbbra is szurkolni fog a Paksnak, amely miatt „nem kell aggódni”. „Azt gondolom, hogy Pakson addig is rendben voltak a dolgok, amíg mi jöttünk, és ezután is rendben lesznek. Az elmúlt húsz évben ez mindig így volt, és szerintem a Paks miatt nem kell aggódni. Nagyon szurkolok a Paksnak, azt gondolom, a kapcsolatunk megmarad örökre.”

A Paks a bajnokságban a hatodik helyen végzett, a kupában pedig döntőbe jutott, ahol 3–0-ra kikapott a Ferencvárostól. A szezont értékelve Bognár szerint reális a hatodik hely. „Voltak hullámvölgyeink, jó periódusaink, de azt gondolom, hogy jó focit játszottunk több mérkőzésen is, mint ahogy ma is.”

Korábbi sajtóértesülések szerint Bognár György az MTK sportigazgatójaként folytatja, míg fia, a Paks másodedzőjeként dolgozó ifjabb Bognár György vezetőedző lesz a kék-fehéreknél. Bognár játékosként kilenc évet töltött Hungária körúton, később utánpótlás szakágvezetőként, majd a 2001/02-es szezonban rövid ideig vezetőedzőként is dolgozott a fővárosi klubnál. Két év után távozik Paksról, tavaly 4. lett a csapattal.

 

Borítókép: Bognár György, a Paks vezetőedzője

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: először kezdő az NB I-ben, hatalmas gólt vágott a Fehérvárnak a Paks 19 éves támadója
Gyurkits Gergőt eddig két mérkőzésen vetette be csereként Bognár György az OTP Bank Ligában, az utolsó fordulóban azonban pályafutása során először a paksi kezdőcsapatban találta magát a fiatal játékos. A bizalmat így kell meghálálni: Gyurkits negyedóra elteltével egy hosszú indítás után szépen fűzte be a rutintalannak éppen nem nevezhető Stopirát, majd mesteri tekeréssel vette be a bal felső sarkot.
Magyar futball