Musorujsag
Élő Eredmények

Révész Attila könnyek között értékelt a Kisvárda bajnoki ezüstérme után

Révész Attila könnyek között értékelt a Kisvárda bajnoki ezüstérme után

m4sport.hu
Révész Attila, a labdarúgó NB I-ben ezüstérmet szerző Kisvárda sportigazgatója az idényzáró után könnyek között értékelte az alakulat teljesítményét.

 

„Parádésre sikeredett a forgatókönyvünk, az utolsó pillanatban nyertünk, és ezzel az egész éves teljesítményünket a legvégén koronáztuk meg. Nagyon boldog vagyok. Tíz-tizenegy év kemény munkája van ebben a sikerben. Nem tudom, mit hoz a jövő, most nagyon nehéz nekem – mondta el könnyek között Révész Attila. – Nagyon büszke vagyok a játékosokra, a csapatra.”

A sportvezető arról egyelőre nem beszélt, hogy a következő szezonban is ott lesz-e az együttes kispadján.

„Ez a pillanat most nem teszi lehetővé, hogy ezzel foglalkozzak” – reagált Révész a jövőjét firtató kérdésre.

„A következő időszaknak lesz majd a feladata, hogy meghatározzuk a jövőt, mind a klub, mind a saját szempontomból. Talán mondhatom, hogy a 2016–2017-es Honvédéhez hasonlíthatjuk a teljesítményünket.”

Révész beszélt az Európa-liga-indulásról is.

„A nemzetközi az már egy picit más szint. Ha jó a sorsulásunk, nyilván bármire képesek lehetünk, akár két-három kört is mehetünk, ma már azért a magyar élvonal nagyon erős. Tulajdonképpen a csapatban 3-4 erősítéssel közép-európai szinten meghatározó eredményt lehet elérni, én úgy gondolom, két fronton kell majd megfelelnie a csapatnak, mert azt láttuk, hogy a gazdaságilag erősebb kluboknak is komoly gondokat okozott a feszesebb menetrend.” 

OTP Bank Liga, 33. forduló
Kisvárda Master Good–ZTE FC 2-1 (1-1)

Kisvárda, Várkerti Stadion, v.: Pintér
gólszerzők: Leoni (13.), Karabeljov (92.), illetve Tajti (37., 11-esből)
sárga lap: Prenga (59.), illetve Lesjak (82.), Huszti (84.)
Kisvárda Master Good: Odincov – Kravcsenko, Melnyik (Zlicic, 88.), Prenga, Peteleu (Hej, 88.) – Karablejov, Ötvös (Makowski, 76.), Bumba (Navratil, 76.), Asani, Leoni – Camaj (Mesanovic, 65.)
ZTE FC: Demjén – Lesjak, Serafimov, Mocsi, Gergényi – Huszti, Spoljaric (Halilovic, 67.), Tajti, Sankovic, Bedi – Meshack (Szalay, 78.)

A végeredmény

forrás: M4 Sport

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek