Musorujsag
Élő Eredmények
×

DVTK-csapatkapitány: Teljes mértékben szégyellem magamat és magunkat is

DVTK-csapatkapitány: Teljes mértékben szégyellem magamat és magunkat is

m4sport.hu
A Diósgyőri VTK csapatkapitánya rendkívül csalódottan és önkritikusan nyilatkozott, miután a csapat csak gól nélküli döntetlent játszott Ajkán az NB II. utolsó előtti fordulójában, ezzel pedig eldőlt, hogy nem tud feljutni az élvonalba.

A DVTK március elején még vezette a bajnokságot, utána azonban visszaesett a csapat teljesítménye. A klub a Szegedről vitatott körülmények között elcsábított Dragan Vukmir vezetőedző leigazolásával próbálta felrázni az együttest, de a tréner érkezése óta lejátszott hat mérkőzésen csak nyolc pontot szerzett a DVTK, így nemhogy a márciusi bajnokesély, de végül a feljutás is elszállt.

Hegedűs János csapatkapitány az ajkai 0–0 után az M4 Sportnak elmondta, gratulál a bajnok Vasasnak és a második Kecskemétnek az élvonalbeli szereplés kiharcolásához, szerinte megérdemelt a feljutásuk. „Én személy szerint teljes mértékben szégyellem magamat és magunkat is, ez a szezon nem volt méltó ahhoz, amit a szívünk fölött viselünk, úgyhogy rendkívül csalódott vagyok.”

A tavaszi mélyrepülés okát nem tudja, de csapatkapitányként vállalja a felelősséget a kudarcért. „Valamiért nem jöttek az eredmények, de nem szeretnék kifogásokat keresni, teljes mértékben az én hibám és a csapaté. Csapatkapitányként nem szabad engedni, hogy így elmenjen egy bajnokság úgy, hogy félidőben még öt ponttal vezetjük a bajnokságot, aztán öttel lecsúszunk. Rendkívül csalódott vagyok és nagyon szégyellem magam” – fogalmazott Hegedűs János.

Dragan Vukmir vezetőedző sem a játékkal, sem csapata hozzáállásával nem volt elégedett. „Még szerencse, hogy döntetlenre végződött a mérkőzés, nem láttam profi hozzáállást” – fogalmazott a tréner.

Borítókép: Hegedűs János (Fotó: m4sport.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dragan Vukmir megindokolta Molnárék száműzését
Mint arról beszámoltunk, a Diósgyőri VTK első csapatától az NB III-as együtteshez vezényelte át a miskolciak két támadóját, Horváth Zoltánt és Molnár Gábort. Az együttes vezetőedzője, Dragan Vukmir a DVTK hivatalos oldalán indokolta meg a döntést.
Magyar futball
Közleményben reagált a DVTK a szegediek vádjára
Újabb fejezet a Vukmir-ügyben: hivatalos közleményben reagált a DVTK a Szeged azon vádjára, miszerint a vezetőedző jogtalanul vállalt munkát a miskolci klubnál, mert jelenleg felmondási idejét tölti. A Diósgyőr álláspontja szerint minden szükséges hivatalos irat a rendelkezésére állt, hogy a Tiszakécskei LC elleni mérkőzésen Vukmir irányíthassa a DVTK labdarúgóit.
Magyar futball