Musorujsag
Élő Eredmények

Meghívót kapott hazája válogatottjába a Kisvárda szélsője

Meghívót kapott hazája válogatottjába a Kisvárda szélsője

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga második helyén végző Kisvárda szélsője, Driton Camaj meghívót kapott a montenegrói labdarúgó-válogatottba, pályára léphet a Nemzetek Ligájában.

A 25 éves szélső korábban volt már U21-es válogatott (14 alkalommal), a felnőtt nemzeti csapatba most először hívták be.

„Az álmom valóra vált, nagyon boldog vagyok, az egész karrierem során ezért a pillanatért dolgoztam. Mindent bele fogok adni, hogy a legjobbamat adhassam, és be tudjak mutatkozni a válogatottban”fogalmazott a klub honlapjának Camaj.

Abban az esetben, ha Camaj pályára is lép, akkor Gheorghe Grozav után ő lenne a Kisvárda második játékosa, akire számítanak hazája válogatottjánál. Korábban Herdi Prenga ugyan kapott meghívót az albán nemzeti csapattól, de játéklehetőséget nem kapott.

Montenegró június 4-én Romániával, 7-én Finnországgal és 11-én pedig Bosznia-Hercegovinával csapnak össze a Nemzetek Ligájában.

Borítókép: A kispesti Dejan Drazic (j) és Driton Camaj, a Kisvárda játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Bozsik Arénában 2022. április 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak