Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Paks ügyvezető igazgatója elárulta, ki lesz az MTK Budapest új vezetőedzője

A Paks ügyvezető igazgatója elárulta, ki lesz az MTK Budapest új vezetőedzője

m4sport.hu
Haraszti Zsolt, a labdarúgó NB I-es Paksi FC ügyvezető igazgatója tulajdonképpen elárulta, ki lesz az MTK Budapest új vezetőedzője.

 

A fővárosi kék-fehér alakulat azt már bejelentette, hogy Bognár György szakmai igazgatóként érkezik az NB II-be kieső MTK-hoz, az új edzőről viszont Bognár bemutatásán nem esett szó – Haraszti Zsolt viszont már tudni véli az új trénert.

„Azt lehet tudni, hogy a vezetőedzőnk távozni fog, és a szakmai stábját is viszi magával. Azt gondolom, olyan helyzetbe mentek bele, ami nem szokatlan Bognáréknak, ugye ő szakmai igazgató lesz, a fia (ifj. Bognár György) pedig a vezetőedző. Mindenképp nagyon sok sikert kívánunk nekik, a két évben, amíg itt voltak, mi is komoly sikereket éltünk át velük, úgyhogy nekünk is el kell kezdenünk építeni az új stábot. Van jelöltünk, folynak a tárgyalások, de akkor szoktunk megszólalni, ha a szerződést aláírtuk.”

A sportvezető szót ejtett  Ádám Martin lehetséges távozásáról is.

„Szakmailag ez a legfontosabb kérdés, amit meg kell oldanunk, nem lesz könnyű pótolni, kerestük a 31 gólos csatárokat, de nem nagyon találtuk őket… – jegyezte meg tréfásan Haraszti. – Azt gondolom, az ő pótlása lesz a legnehezebb, de természetesen szeretnénk megoldani.”

 

Borítókép: http://paksifc.hu/

További tartalmak

Kapcsolódó hírek