Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: a DAC végleg megvásárolta a Budapest Honvéd magyar válogatott támadóját

Hivatalos: a DAC végleg megvásárolta a Budapest Honvéd magyar válogatott támadóját

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd végleg eladta Balogh Norbertet a dunaszerdahelyi DAC csapatának.

 

A 26 esztendős, kétszeres magyar válogatott csatár januárban kölcsönbe került Dunaszerdahelyre, azóta összesen 11 tétmérkőzésen lépett pályára a DAC színeiben, ezeken két gólt szerzett, emellett kiosztott egy gólpasszt is.

A DAC és a Honvéd csütörtökön a hivatalos honlapján arról számolt be, miszerint a vezetőség aktiválta a Balogh Norbert szerződésében szereplő vételi opciót, ennek értelmében a támadó végleg a dunaszerdahelyi alakulathoz került, s 2025 nyaráig szóló megállapodást kötött a klubbal.

„Az előző hónapokban éreztem a klub és a szakami stáb bizalmát, így bizakodtam, hogy a kölcsönjáték lejárta után is a DAC-ban maradok. Bevallom, csak a holnapi zárómeccs utánra vártam a vezetés döntését, kellemesen meglepett, hogy már előtte lezajlottak a tárgyalások. Nagyon boldog vagyok, hogy ebben remek környezetben folytathatom, ahol mindenki a DAC-nak szurkol. Egyúttal várom az újabb kihívásokat – mondta el Balogh a váltás után. 0 Már érkezésemkor egy nagyszerű, otthoni közösség és környezet várt. Mindezt persze a szurkolóknak is köszönhetem, de úgy érzem, ki kell emelnem, hogy Joao Janeironak is hálával tartozok. Az új szerződéssel most már végleg itthon vagyok Dunaszerdahelyen, aminek nagyon örülök.”

 

Borítókép: www.dac1904.sk/

További tartalmak