Musorujsag
Élő Eredmények

Révész Attila: Július elsejétől változás lesz Kisvárdán, addig mindent megteszek a klubért, onnantól nagy mértékben visszaveszek

Révész Attila: Július elsejétől változás lesz Kisvárdán, addig mindent megteszek a klubért, onnantól nagy mértékben visszaveszek

m4sport.hu
Révész Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda sportigazgatója az M4 Sport hétfő délelőtti, Sporthíradó című műsorában beszélt a jövőjéről.

 

A sportvezető kezdésként megerősítette a Nemzeti Sport korábbi értesüléseit: a Kisvárda valóban kölcsönveszi a CFR Cluj román utáánpótlás-válogatott kapusát, a 19 éves Otto Hindrichet.

„Egy körbeudvarolt, Magyarországról több csapat által is megkörnyékezett játékost sikerült az együtteshez csábítanom, aki a következő évi fiatalszabálynak képes megfelelni, de a tudása alapján is helye lenne az NB I-ben. A Cluj tulajdonosával rendkívül jó kapcsolatot ápolok, így sikerült megállapodnom vele, hogy Hindrich fejlődése érdekében sikerül elhozzuk őt. Bízom benne, hogy a magyar futballnak is egy jó kapussal bűvül majd a választási lehetősége – akár a szövetségi kapitánynak.”

Révész Attila szót ejtett a jövőjéről is – a szakember egyelőre marad Kisvárdán, ám az egyelőre nem tisztázott, milyen szerepkörben tevékenykedik majd.

„A kötelességemnek érzem, hogy a keretet a legerősebbre hozzam össze most is, és azt követően pedig a már itt lévő, illetve a majd még érkező szakemberekre bízom. Azt, amit én az elmúlt időszakban véghez vittem, normális körülmények között nem lehet: olyan széleskörű területen mozogtam, olyan sok feladatom volt, ami már az egészségemre ment. Jelzett a szervezetem, hogy ezt nem lehet így tovább csinálni, illetve a saját dolgaimra is nagyobb figyelmet kell most fordítanom.”

„Ez egy szerelem nekem, de valamiből meg is kell azért élni. A folyamatban lévő ügyeim sokkal nagyobb figyelést és több időt igényelnek részemről, de természetesen a Kisvárdánál még mindig elkél a segítség, úgyhogy a háttérben ott leszek, de a legfontosabb most számomra az, hogy találjak a futballon belül egy olyan területet, ami kihívást jelent számomra, mert a jelenlegi nem motivál megfelelő mértékben. Egyelőre azt találtam, hogy az utánpótlást a megfelelő szintre eljuttassam, ezt a közeljövőben még megbeszéljük. Más területen a fejlődési lehetőség még meglehet.”

Révész konkrét dátumot is elárult a változások tekintetében.

„Lehetséges, hogy más fajta struktúrában fog majd működni a felnőttcsapat, erre még korai választ adni, a játékosok és az edzők a bajnokság végeztével hazamentek – az sem normális, hogy én viszont egy napot sem pihentem még. Sem szellemileg, sem testileg nem tudtam még kipihenni magam. Elhatároztam, július elsejétől változás lesz, addig mindent megteszek a klubért, onnantól kezdve viszont nagy mértékben visszaveszek.” 

A Kisvárda története legeredményesebb idényén van túl, bajnoki második helyének köszönhetően pedig az Európa-konferencialiga selejtezőjében szerepelhet.

 

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak