Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb rekord: az olasz–magyar lett az eddigi legnézettebb NL-csoportmérkőzés

Újabb rekord: az olasz–magyar lett az eddigi legnézettebb NL-csoportmérkőzés

m4sport.hu
A közmédia idei legnézettebb közvetítését hozta az Olaszország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés. 682 ezren nézték az M4 Sporton az összecsapást, amivel a csatorna piacvezető volt kedden. A találkozó ideje alatt a televíziónézők 18,1 százaléka nézte a közmédia sportcsatornáját és összesen 1,3 millió embert ért el a közvetítés.

Kedd este Olaszországgal játszotta második Nemzetek Ligája-csoportmérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott. Ez az összecsapás volt a legnézettebb NL-csoportmérkőzés Magyarországon, amióta az UEFA elindította a sorozatot. Az összecsapásra még többen voltak kíváncsiak, mint a szombati angolok elleni találkozóra. Akkor nemzeti csapatunk győzelmét 425 ezren (14,7%) nézték az M4 Sporton, szerda este másfélszer többen, 682 ezren követték a válogatott szereplését. Ez azt jelenti, hogy 2022-ben ez volt az eddigi legnézettebb közvetítés az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Szombaton folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában a magyar nemzeti csapat, 20:45-től a Puskás Arénában fogadja Németországot Marco Rossi együttese. Az összecsapás előtt is érdemes lesz az M4 Sportra kapcsolni. 16 órától az F1-es Azeri Nagydíj időmérő edzését közvetíti az ország legnézettebb sportcsatornája, ezt követően, 17:45-től igazi kézilabda szuperrangadó következik: a Telekom Veszprém és a Pick Szeged a magyar bajnoki döntő második mérkőzésén csap össze egymással. A napot pedig a Magyarország-Németország NL-találkozó zárja.

Az élő közvetítések szünetében sem érdemes elkapcsolni a csatornáról, ugyanis a nézők belépőjegyeket nyerhetnek a FINA vizes vb-re. Nincs más dolguk, mint a június 6. és 17. közötti sportközvetítések reklámszünetében látható játékkérdésre helyesen válaszolni, hogy esélyük legyen megnyerni a belépőjegyek egyikét.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak