Musorujsag
Élő Eredmények

A Honvéd meghosszabbította Zsótér Donát és további három játékos szerződését

A Honvéd meghosszabbította Zsótér Donát és további három játékos szerződését

m4sport.hu | Szerző: H. D.
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy négy játékosával, Albi Dokával, Zsótér Donáttal, Boubacar Traoréval és Tamás Krisztiánnal is szerződést hosszabbított.

A Honvéd közleménye szerint a 26 esztendős támadó, Zsótér Donát, a 22 éves mali támadó, Boubacar Traoré és a 27 esztendős balhátvéd, Tamás Krisztián esetében életbe lépett a szerződésükben foglalt opció, míg a 24 éves albán válogatott jobbhátvéd, Albi Doka játékjogát megvásárolta a kispesti klub a horvát HNK Goricától.

Mint ismert, május végén új sportigazgatót (Chris Docherty) és szakmai tanácsadót (Ivan Kepcija) neveztek ki a Honvéd élére, azóta pedig távozott a vezetőedzői posztról Nebojsa Vignjevics.

A kispestiek hétfőn jelentették be az első nyár igazolásukat: hároméves szerződést kötöttek a szenegáli-francia kettős állampolgárságú, a bolgár Lokomotiv Plovdivtól érkezp Christian Gomisszal.

Emellett hétfőn hivatalosan is kiderült, hogy nyolcan távoznak: a Honvéd Baráth Botonddal és Nagy Gergővel sem hosszabbított szerződést, továbbá három játékos (Dejan Drazsics, Mohammed Kadiri és Zinédine Machach visszatér korábbi egyesületéhez) visszatér korábbi csapatához, míg Artur Craciun, Bőle Lukács és Dusan Pantelics elhagyja a klubot.

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Baráth Botond és Nagy Gergő távozik a Honvédtól
Baráth Botonddal és Nagy Gergővel sem hosszabbítja meg június végén lejáró szerződést a Budapest Honvéd labdarúgócsapata, így mindkét saját nevelésű játékos távozik Kispestről.
Magyar futball
Hivatalos: Vignjevic elköszön a Honvédtól
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Nebojsa Vignjevic vezetőedzővel. A kispesti klub közleménye szerint a szerb trénerrel együtt két segítője, Nebojsa Topalov és Bogdan Belegisanin is távozik.
Magyar futball