Musorujsag
Élő Eredmények

Hiába volt kulcsszerepe az ezüstéremben Dombó Dávidnak, a Konferencia-liga-selejtezőben már nem szerepelhet a Kisvárdával

Hiába volt kulcsszerepe az ezüstéremben Dombó Dávidnak, a Konferencia-liga-selejtezőben már nem szerepelhet a Kisvárdával

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg Dombó Dávid lejáró szerződését, így távozik a klubtól.

Lejárt a szerződése, és távozik a Kisvárdától Dombó Dávid. A 29 éves kapus Mezőkövesdről érkezve 2020 tele óta két és fél évet töltött a csapatnál, 73 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, 6924 percet töltött a pályán (mindkét kategóriában harmadik a klub örökranglistáján), 40 alkalommal viselte a csapatkapitányi karszalagot – írja a csapat hivatalos honlapja.

„Nagyon eseménydús két és fél év után eljött a búcsú ideje – üzent a szurkolóknak is a búcsúzó Dombó Dávid. – Visszagondolva, mintha egy pillanat alatt eltelt volna ez az időszak Azonban a sok szeretet és megbecsülés, amit az első pillanattól kaptam, nagyon jó érzéssel töltött el. Otthon éreztem magam a pályán és azon kívül is. 2020 januárjában álmaimban nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményt fogunk közösen elérni, amit most sikerült. Igyekeztem a pályán nyújtott teljesítményemmel hozzájárulni a csapat sikeréhez és egységéhez, bízom benne, hogy sikerült. Büszke vagyok, hogy Kisvárda felrakta magát a futball térképre, ezt már soha senki nem tudja elvenni tőlünk! Hálás vagyok, hogy részese lehettem! Rám most új feladatok várnak, sok sikert a csapatnak!”

A Kisvárda már korábban igazolt egy kapust, Hindrich Ottó személyében, de a poszton így is lehet problémája a csapatnak, hiszen tavasszal volt olyan mérkőzés, amikor Dombónak kisebb sérüléssel kellett vállalnia a játékot, mert nem maradt több egészséges kapus Kisvárdán.

Az OTP Bank Liga második helyén végző együttes Kajrat Almaty-val találkozik az Európa Konferencia-liga selejtezőjének első fordulójában.

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bognár György szerint a futballpálya egy színpad, ahol előadás folyik
Májusban nevezte ki az NB I-től búcsúzó MTK Budapest szakmai igazgatójának Bognár Györgyöt, akinek irányításával korábban a Paks kupadöntőbe jutott és gólrekordokat döntögetett. A szakember először nyilatkozott hosszabban az MTK TV-nek, beszélt a Hungária körúti kötődéséről, edzői filozófiájáról, illetve az új szerepköréről is.
Magyar futball
Második nyári igazolását jelentette be a Honvéd
Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd leigazolta Makszim Plakuscsenkót az izraeli Makkabi Haifától. A 26 éves középpályás kétéves szerződést kötött a kispesti klubbal.
Magyar futball