Musorujsag
Élő Eredmények

Szerb középpályás az Újpest első nyári igazolása

Szerb középpályás az Újpest első nyári igazolása

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Újpest leigazolta Matija Ljujicot, aki az izraeli Hapoel Haifától érkezik. A klub öt játékos távozását is bejelentette.

A 28 éves szerb támadó középpályás hazájában a Teleoptikban, a Mladostban és a Radban játszott, majd szerepelt az ausztrál és dél-koreai ligában is, Litvániában bajnoki és szuperkupa-győzelmet is ünnepelhetett a Zalgirisszel, legmagasabban jegyzett csapata pedig a portugál Belenenses volt.

Újpestre az izraeli bajnokság 9. helyezettjétől, a Hapoel Haifától érkezik, ahol fél év alatt 17 meccsen lépett pályára (ebből 11-szer kezdőként) és csapatával az izraeli kupa elődöntőjéig jutottak.

A lila-fehérek tájékoztatása szerint Matija Ljujic támadó középpályásként, illetve a csatárok mögötti visszavont támadóként érzi legjobban magát a pályán.

Az Újpest öt játékos távozását is bejelentette: Nikola Mitrovic, Georgios Koutroumpis, Szakály Péter és Budu Zivzivadze szerződése lejár, Fernando Vianával pedig közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesület.

Borítókép: Matija Ljujic (Fotó: ujpestfc.hu)

További tartalmak