Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hivatalos: a MOL Fehérvárnál folytatja a Kisvárdától távozó kulcsember

Hivatalos: a MOL Fehérvárnál folytatja a Kisvárdától távozó kulcsember

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő MOL Fehérvár a hivatalos honlapján jelentette be Claudiu Bumba érkezését.

 

A fehérvári együttes közleménye szerint Claudiu Bumba két szezonra kötelezte el magát a klubhoz, a megállapodása 2024 nyaráig szól majd.

Bumba az elmúlt három évet Kisvárdán töltötte, melynél hamar kulcsemberré vált, s 11 góljával és 5 gólpasszával az egyik főszereplője volt az alakulat előző szezonban produkált bravúrjának, a gárda bajnoki ezüstérmének. A középpályás megállapodása azonban június utolsó napjával lejár, s hiába ajánlott neki új kontraktust Révész Attila sportigazgató, Bumba végül nem hosszabbított a Kisvárdával.

A MOL Fehérvár pénteki bejelentése alapján meg is van a 28 éves játékos új csapata – a piros-kékek egyébként már a télen is meg akarták szerezni Bumbát.

„Bumba leigazolása már télen is felmerült, akkor azonban nem sikerült megállapodnunk a Kisvárdával, úgyhogy fél évvel később sikerült őt leigazolnunk. Az ő személyében egy kreatív támadóval bővült a Vidi játékoskerete, a csatárok mögött bárhol tud játszani. Gólok, gólpasszok vannak a játékában, emellett nagy játékintelligenciával rendelkezik és több poszton is bevethető univerzális játékosról van szó. Érkezésével sokat javult Michael Boris varációs lehetősége a támadójátékunk szervezésekor” – árulta el Sallói István sportigazgató.

 

Borítókép: molfehervarfc.hu/

További tartalmak