Musorujsag
Élő Eredmények

Spanyol és szerb tréner Kispesten – megvan a Budapest Honvéd új szakmai stábja

Spanyol és szerb tréner Kispesten – megvan a Budapest Honvéd új szakmai stábja

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján adott tájékoztatást az együttes új szakmai stáb összetételéről.

 

Az már korábban kiderült, hogy az alakulatot a skót Tam Courts irányítja majd.

A kispestiek közleménye szerint továbbra is a stáb tagja marad Djordje Kamber asszisztens edző, Vlada Avramov kapusedző és Sinkó Balázs videóelemző, rajtuk kívül pedig visszatér a klubhoz Lázár Zsolt erőnléti edző. A stáb új szakemberekkel is bővül: asszisztens edzőként a spanyol Ramon Tribulietx, valamint a szerb Marko Djordjevic csatlakozik a társasághoz.

„Ramon jelentős elismertségre tett szert edzőként, aki ráadásul egy rendkívül becsületes és óriási akaraterővel rendelkező ember. Meghatározó nemzetközi tapasztalata van, több országban is sikereket ért el, az ő jelenléte nagyon fontos a számomra. Marko korábban dolgozott már együtt Ramonnal és Chrisszel is, és remek ajánlással érkezett Kispestre. Némiképp hasonlít Kamberhez, hiszen ő is csak nemrég fejezte be az élsportot, s olyan személyiségű ember, aki sokat hozzátehet majd a Honvéd és a játékosok munkájához a pályán. Mellettük azonban szerettük volna megőrizni azt a tudást és tapasztalatot a klubról, amit a stábunk többi tagja tud nekünk megadni, akik mindannyian letették már a névjegyüket Kispesten. Ennek a klubnak a történelme ugyanis tiszteletre méltó és biztosan sokat tanulhatunk majd a kollégáktól a magyar futballról, a Honvédról. Az edzői stáb tekintetében tehát az egyensúlyra törekedtünk, igazi egyvelege lesz a különböző tudással és személyiséggel rendelkező szakembereknek, s ez a játékosok javát szolgálja majd. Az ő segítségük kulcsfontosságú lehet a jobb teljesítmény eléréséhez és növeli majd az esélyünket a jó szereplésre a szezon során” – mutatta be stábját Tam Courts vezetőedző.

Borítókép: honvedfc.hu/

További tartalmak