Musorujsag
Élő Eredmények
×

Magasra nőtt védőre lelt a kiesőnél a Kisvárda

Magasra nőtt védőre lelt a kiesőnél a Kisvárda

kisvardafc.hu
Az OTP Bank Ligából kieső Gyirmót védője, Széles Imre Antal a Kisvárda Master Goodnál folytatja pályafutását.

Az elmúlt öt idényt, az utolsót az élvonalban a Gyirmót FC Győr csapatánál töltő 26 éves, 196 centis labdarúgó csütörtökön már új csapatával utazik az ausztriai edzőtáborba.

„Nagy változás az életemben ez a szerződés, hiszen az ország másik végébe költözöm, ráadásul stabil NB I-es, a nemzetközi kupában is érintett csapathoz. A napokban a menedzserem tájékoztatott arról, hogy a Kisvárda számítana rám, és szerencsére az előző klubommal gyorsan sikerült megegyeznie az újnak, így gyorsan csatlakozhattam a csapathoz, amely stabil tagja a honi élmezőnynek, és bízom benne, hogy velem is az marad” – nyilatkozta a klub honlapjának az elmúlt kiírásban 20 meccsen pályára lépő Széles.

Arra az érdekességre is fény derült, hogy éppúgy a Kisvárda otthonában játszotta pályafutása első idegenbeli másodosztályú találkozóját, mint tavaly augusztusban az első élvonalbelit is.

Az OTP Bank Ligában ezüstérmet szerző garnitúrából kapusát, valamint Claudio Bumba mellett további kulcsembereit vesztő várdaiakra rövidesen Konferencia-liga selejtező vár, és a kazah Kajrat Almati ellen az újonnan kinevezett vezetőedzővel, Török Lászlóval a kispadon.

Borítókép: Széles Imre Antal (balról) és Forrás Zoltán klubmenedzser (fotó: kisvardafc.hu)

További tartalmak