Musorujsag
Élő Eredmények
×

Több mint féltucat játékos távozását jelentette be az MTK

Több mint féltucat játékos távozását jelentette be az MTK

m4sport.hu
Újabb hét játékos távozását jelentette be a következő idényben az NB II-ben szereplő MTK Budapest labdarúgócsapata.

Az OTP Bank Ligából az előző szezon végén kiesett kék-fehér klub hivatalos honlapján közölte, hogy a már korábban bejelentett Ylber Ramadani, Bojan Miovski, Helembai Márk és Vancsa Zalán után távozik a csapattól Milan Mijatovic, Gheorghe Grozav, Sebastian Herrera, Stefan Spirovski, Szakály Dénes, Branislav Sluka és Andrej Kadlec is.

A kapus Mijatovic két év után hagyja el az MTK-t, éd a szaúd-arábiai Al-Adalah FC csapatában folytatja a pályafutását. Grozav tavaly nyáron érkezett a Diósgyőrtől, most visszatér a román Petrolul Ploiestihez. Herrera, Spirovski és Szakály lejáró szerződését nem hosszabbítják meg, a kölcsönvett Sluka visszatér a Spartak Trnavához, Kadleccel pedig a játékossal történt egyeztetést követően szerződést bontottak.

A májusban szakmai igazgatónak kinevezett Bognár István a felkészülés elején elmondta, mivel a Merkantil Bank Ligában nem szerepelhetnek külföldi játékosok, csak magyarokkal számolnak.

Borítókép: Budapest, 2021. augusztus 22. Az MTK-s kapus, Milan Mijatovic (b), az újpesti Yohan Croizet (k) és Marko Perkovic, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Újpest FC - MTK Budapest mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2021. augusztus 22-én. MTI/Mónus Márton

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bognár György szerint a futballpálya egy színpad, ahol előadás folyik
Májusban nevezte ki az NB I-től búcsúzó MTK Budapest szakmai igazgatójának Bognár Györgyöt, akinek irányításával korábban a Paks kupadöntőbe jutott és gólrekordokat döntögetett. A szakember először nyilatkozott hosszabban az MTK TV-nek, beszélt a Hungária körúti kötődéséről, edzői filozófiájáról, illetve az új szerepköréről is.
Magyar futball
Kanta József is tagja Bognár György MTK-s stábjának
Bognár György összeállította azt a stábot, amellyel az élvonaltól kiesett MTK Budapest nekivág az NB II. következő szezonjának: a szakmai igazgató munkáját asszisztens edzőként ifj. Bognár György, Kanta József és Teodoru Vaszilisz segíti, míg a kapusok felkészítéséért a jövőben Federico Groppioni felel.
Magyar futball