Musorujsag
Élő Eredmények
×

A DVTK meghosszabbította Könyves Norbert szerződését

A DVTK meghosszabbította Könyves Norbert szerződését

m4sport.hu | H. D.
Az NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződést hosszabbított házi gólkirályával, Könyves Norberttel.

A klubhonlap beszámolója szerint az előző idényt 29 bajnokin 15 góllal és öt gólpasszal záró Könyves Norbert élő szerződését hosszabbították meg. Azt nem részletezik, hogy így meddig köti szerződés a 33 éves csatárt a miskolci együtteshez.

„Azzal a céllal érkeztem tavaly nyáron Diósgyőrbe, hogy a klubbal együtt térjek vissza az első vonalba – idézi a klubhonlap Könyves Norbertet.Sajnálom, hogy az első évben nem így történt, mert úgy gondolom, hogy a DVTK-nak az élvonalban a helye. A célom nem változott, és hiszek abban, hogy diósgyőri mezben is lövök majd gólokat az NB I.-ben, ezért hosszabbítottam meg a szerződésem. Még négy hét maradt hátra a bajnoki rajtig, addig sok munka vár ránk, amit el is végzünk. Keményebb bajnokságra számítok, mint az előző idényben, sokkal több erős csapattal kell megküzdenünk, úgy látszik, a nehezebb utat választottuk. Azonban bárki is az ellenfél, sorozatban kell nyerni a meccseket, és akkor sokkal jobb hangulatban zárhatjuk az idényt. Az elmúlt hetekben sorra érkeztek az új igazolások, akiknek persze kis idő még kell a beilleszkedéshez, a ritmus felvételéhez, és az edzői elképzelések átvételéhez. Jó támadókat igazolt a a DVTK, de egész karrierem során meg kellett küzdenem a játéklehetőségért, mindig azt mondtam, ha nem vagyok elég jó, ajándékba úgysem kapok helyet a kezdőcsapatban. Bízom benne, hogy jobb, és még ami fontosabb, sikeresebb idényünk lesz, és még többet tudok hozzátenni a csapat teljesítményéhez!”

Borítókép: Könyves Norbert (Fotó: dvtk.eu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Molnár Gábor visszatér Mezőkövesdre
Az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd csapatában folytatja pályafutását Molnár Gábor, aki a legutóbbi két és fél évet a Diósgyőri VTK együttesénél töltötte.
Magyar futball