Musorujsag
Élő Eredmények
×

Pécsről érkezett jobbhátvéd az újonchoz

Pécsről érkezett jobbhátvéd az újonchoz

m4sport.hu | H. D.
A Kecskeméti TE labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Pécsi MFC jobbhátvédjét, Sági Milánt.

A klubhonlap beszámolója szerint a 26 esztendős játékos Pécsen kezdett el futballozni, majd az MTK igen korán felfigyelt tehetségére. A kék-fehéreknél hét esztendőt töltött el, Ligakupa meccseken, majd az NB III-as együttesben mutatkozhatott be a felnőttek között. 2017-ben igazolt Monorra, ahol rögtön NB III-as bajnok lett, majd a másodosztályban 22 mérkőzésen lépett pályára. 2019-ben hazatért Pécsre, ahol ismételten megnyerte a harmadosztályt, majd az utóbbi két szezonban 46 találkozón lépett pályára a PMFC színeiben az NB II-ben.

„Örömmel töltött el, hogy megkeresett a klub, hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Szabó Istvánnak is elnyertem a tetszését. Mindenkinek az az álma, hogy eljusson az NB I-be, így nekem is. Kecskeméten is szeretik a focit, bízom benne, hogy jó teljesítményt nyújtva minél több embert ki tudunk majd csalni a meccseinkre. A KTE mindig is rajta volt a magyar futball térképén, most újra méltó helyére is került, ehhez minél jobb teljesítményt szeretnék hozzátenni” – fogalmazott Sági Milán.

Mint az csütörtökön kiderült, a KTE a szintén újonc Vasas ellen kezdi meg a szereplését az NB I-ben. A teljes sorsolás itt. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kecskemetite (@kecskemetite) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Sági Milán (Fotó: kecskemetite.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Eldőlt: játszhatja otthon NB I-es meccseit a Kecskemét
A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki elnökségi döntésének értelmében az NB I-be visszajutott Kecskeméti TE saját otthonában, a Széktói Stadionban játszhatja mérkőzéseit bizonyos feltételek teljesülése esetén.
Magyar futball