Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szerződést hosszabbított „leghűségesebb” játékosával a Vasas

m4sport.hu | H. D.
Az OTP Bank Ligába feljutott Vasas a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három évvel, 2025. június 30-ig meghosszabbította Szivacski Donát szerződését.

Szivacski Donát 2015 nyara óta – egy siófoki kölcsönjátékot leszámítva – a Vasast erősíti. A 25 éves jobbhátvéd az előző idényben 38-ból 37 bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként.

„Keretünkben Szivacski Donát az a játékos, aki megszakítás nélkül legrégebben viseli a Vasas FC mezét. Lojalitása mellett egyre javuló teljesítményének köszönhetően, valamint a benne rejlő további potenciál reményében 2025. június 30-ig meghosszabbítottuk jelenlegi leghűségesebb játékosunk szerződését” – idézi a klubhonlap Nagy Miklóst, az angyalföldi együttes sportigazgatóját.

„Örülök, hogy sikerült szerződést hosszabbítani a klubbal, hiszen mindenképpen itt szerettem volna folytatni a pályafutásomat, főleg úgy, hogy feljutottunk az NB I-be. Remélem, hogy jól fogunk szerepelni az élvonalban, bizakodó vagyok az új szezont illetően. A célom, hogy sikeres legyen a csapat és minél többet játsszak!” – mondta Szivacski Donát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vasas FC Official (@vasasfc) által megosztott bejegyzés

További tartalmak

Kapcsolódó hírek