Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bejelentést tett a mellőzött közönségkedvencekről a Vasas, korábbi válogatott játékos is a tartalékcsapattal készül

Bejelentést tett a mellőzött közönségkedvencekről a Vasas, korábbi válogatott játékos is a tartalékcsapattal készül

m4sport.hu
Távozókról és visszatérőkről tett bejelentést az NB I-re készülő Vasas FC. A január óta egyénileg készülő Balajti Ádám és Szatmári Lóránd az újonnan megalakuló NB III-as kerettel edzhet, csak úgy, mint a kölcsönből visszatérő futballisták jelentős része.

Rétyi Róbert és Kiss-Szemán Péter játékjogát átigazolási díj ellenében megvásárolta az NB II-es Szentlőrinc SE együttese, Murka Benedek szerződése pedig lejárt, így szabadon igazolhatóvá vált.

Bánfalvi Dániel, Birtalan Botond, Farkas Gábor, Józsa Marcell, az egyszeres felnőttválogatott Kleisz Márk és Vernes Richárd kölcsönszerződése szintén lejárt, a labdarúgók visszatérnek Angyalföldre és a nyári felkészülést a korábbi NB II-es gólkirállyal, Balajti Ádámmal és Szatmári Lóránddal együtt NB III-as kerettel kezdik majd meg. A tartalékcsapattal kapcsolatos tájékoztatást a Vasas a következő napokra ígért tájékoztatást.

Farkas Botond, Ujvárosi Ádám és Varga Donát kölcsönszerződése érvényben marad, így a játékosok a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is kölcsönben futballoznak.

A Vasas Futball Club keretével kapcsolatban további változások várhatóak, ezekről a klub folyamatosan beszámol. A Vasas eddig négy játékost igazolt nyáron Géresi Krisztián, Novothny Soma, Baráth Botond és Dombó Dávid révén, emellett Szivacski Donát és Vida Máté szerződését további három évvel meghosszabbította a klub.

A piros-kékek az OTP Bank Liga első fordulójában a másik újonc otthonában, Kecskeméten vendégszerepel.

Borítókép: vasasfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek