Musorujsag
Élő Eredmények

Belehúzott a Mezőkövesd: három fiatal játékost szerződtetett

Belehúzott a Mezőkövesd: három fiatal játékost szerződtetett

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Vasas Kubala Akadémia játékosát, Rédling Kevint, a Budafoktól Kotula Mátét és a III. Kerülettől Rabatin Richárdot.

Rédling Kevin Ajkán kezdte a pályafutását, majd egy időben futsalozott is, volt olyan idénye, amikor a korosztályos bajnokságban 211 (!) gólig jutott. Az elmúlt három évet a Vasas Kubala Akadémián töltötte, az elmúlt szezonban kilenc találatig jutott, s pályára lépett az U18-as válogatottban is.

A 22 éves Rabatin Richárd is a Kubala Akadémia növendéke volt, de az elmúlt négy évben a III. Kerületnél futballozott. A támadó középpályás a mögöttünk hagyott idényben 32 NB II-es bajnokin egy gólt szerzett.

Kotula Máté 21 éves, jobbhátvédként bevethető játékos, a Puskás Akadémián nevelkedett, majd szülővárosában, Szolnokon futballozott, a legutóbbi idényt Budafokon töltötte.

A Mezőkövesd rendkívül aktív az átigazolási szezonban a frissen bejelentett trojkával kilenc új szerzeménynél a borsodiak, Nagy Gergő, Bobál Dávid, Remzifaik Selmani, Molnár Gábor, Kállai Gergő és Kállai Zalán után és sajtóhírek Hegedűs János érkezéséről is szólnak.

Borítókép: mezokovesdzsoryfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A dán bajnokhoz igazolt a Budapest Honvéd tehetsége
A Budapest Honvéd 17 éves támadó középpályását, Szűcs Tamást szerződtette a Bajnokok Ligája-selejtezőben is érdekelt, dán rekordbajnok FC Köbenhavn. A kispesti klub az átigazolás összegét nem hozta nyilvánosságra.
OTP Bank Liga