Musorujsag
Élő Eredmények

Fehérvárról Zalaegerszegre igazolt a magyar U21-es válogatott csapatkapitánya

Fehérvárról Zalaegerszegre igazolt a magyar U21-es válogatott csapatkapitánya

m4sport.hu
Szendrei Norbert a MOL Fehérvár FC-től a Zalaegerszegi TE-hez igazolt – jelentette be a zalaiak hivatalos honlapja.

Szendrei Norbert 2000.03.27-én született Nyíregyházán. Gyermekkorában szülővárosában futballozott, majd 12 évesen a Budapest Honvéd csapatához került. Itt végigjárta az utánpótlás együtteseket és már 18 évesen bemutatkozhatott az NB I-ben. A következő években a kispestiek alapembere lett, tavaly nyáron pedig szerződtette őt a fehérvári klub. Eközben az utánpótlás-válogatottak alapembere is volt, legutóbb az U21-es nemzeti csapatban márciusban lépett pályára – csapatkapitányként.

A mögöttünk álló idényben Szendrei húsz mérkőzést játszott piros-kék színekben, mostantól pedig a Zalaegerszeget erősíti.

„Bennem nagyon pozítiv érzések vannak, a tárgyalások eleje óta azt éreztem, hogy a klub nagyon szeretett volna engem, én pedig nagyon szerettem volna csatlakozni a Zetéhez. Nagyon várom, hogy csatlakozzak a társaimhoz és velük edzhessek, de sajnos ez a következő pár hétbe még nem tud bekövetkezni, mert jelenleg még zajlik a rehabilitációm és csak 2-3 hét múlva érek el abba a fázisba, amikor már a pályán tudom folytatni a felkészülést. Így nyilván rosszul jön ki a lépés, mert eltelik körülbelül másfél hónap, mire tétmeccsen is bizonyítani tudok. Az idei, első Zete szezonomtól pedig azt várom, hogy az első hatban végezzünk és szeretném minél több góllal és gólpasszal erősíteni az együttest.” – mondta a klubhonlapnak Szendrei Norbert.

Szendrei Norbert négy éves szerződést írt alá a Zetével, amely több fiatal játékost is leigazolt már a nyár folyamán. A csapattól ugyanakkor pont Fehérvárra távozott Nikola Szerafimov.

Borítókép: ztefc.hu

További tartalmak