Musorujsag
Élő Eredmények
×

Folytatódik a diósgyőri nagytakarítás: Németh Márióval szerződést bontottak, további három játékos csapatot kereshet magának

Folytatódik a diósgyőri nagytakarítás: Németh Márióval szerződést bontottak, további három játékos csapatot kereshet magának

m4sport.hu
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Németh Márióval.

A középpályás tavaly nyáron érkezett Miskolcra, és az előző idényben 28 mérkőzésen 2 gólt szerzett. Rajta kívül Eperjesi Gábor, Makrai Gábor és Szeles Tamás is engedélyt kapott arra, hogy új csapatot keressen, mert megfelelő ajánlat esetén a DVTK elengedi őket.

Diósgyőrben a szezon végeztével már belebegtették a keret tisztítását, ami meg is valósul: Hegedűs János és Molnár Gábor Mezőkövesdre igazolt, Dejan Karan visszavonult, de távozott Polgár Kristóf, Rotem Keller, Kocsis Dominik, Zsolnai Richárd, Borsos Vilmos, Hornyák Marcell, Belényesi Csaba, Lucas, Belényesi Csaba és Horváth Zoltán is.

Borítókép: dvtk.eu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A dán bajnokhoz igazolt a Budapest Honvéd tehetsége
A Budapest Honvéd 17 éves támadó középpályását, Szűcs Tamást szerződtette a Bajnokok Ligája-selejtezőben is érdekelt, dán rekordbajnok FC Köbenhavn. A kispesti klub az átigazolás összegét nem hozta nyilvánosságra.
OTP Bank Liga