Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Dzsudzsák Balázs a következő szezonban is a DVSC játékosa lesz

Hivatalos: Dzsudzsák Balázs a következő szezonban is a DVSC játékosa lesz

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC sajtótájékoztatón jelentette be, hogy meghosszabbította csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerződését.

Sajtótájékoztatót tartott pénteken a DVSC, mégpedig a csapat jövőjét igencsak meghatározó témákat érintve. Az eseményen Makray Balázs cégvezető hivatalosan is bemutatta az új vezetőedzőt, a portugál Joao Janeirót, valamint a klub új klubigazgatóját, az örmény Hayk Hovakimyant. Kiderült az is, hogy lesz edzőtábor, Dzsudzsák Balázs pedig továbbra is a Lokit erősíti, a csapatkapitánnyal szerződést hosszabbított a klub.

Makray Balázs elmondta, hogy hogy egy intenzív folyamat zajlott, zajlik a klubnál, amely folyamat minden szereplője elkötelezett a DVSC iránt, és ez egyben egy hosszú távú partnerség a várossal és az egyetemmel is. A cégvezető hozzátette, hogy egy több ütemű szindikátusi szerződés köttetett a befektetővel, melynek első szakasza szerdán már realizálódott is, a klub költségvetése pedig emelkedni fog.

A klubigazgató bejelentette, hogy játékoskeret kialakítása még folyamatban van, de az már biztos, Dzsudzsák Balázs a Lokiban folytatja pályafutását. A további döntések a jövő hét elején válnak majd nyilvánossá.

Az 1+1 évre szerződött Joao Janeiro vezetőedző arról beszélt, büszke arra, hogy a Debrecent, egy ilyen sikeres klubot képviselhet. Szerinte nagyon ritka, hogy ilyen sok saját nevelésű játékos szerepel egy futballcsapatban, mint a DVSC-ben, és ezt szeretné fenntartani. – A jó nem elég, a maximumra van szükség – szögezte le a tréner, aki teljes erőbedobást vár magától és a csapattól is.

A Debreceni VSC hétfőn jelentette be, hogy új tulajdonosi kör száll be a csapat finanszírozásába, emellett Joao Janeiro érkezését, aki Joan Carrillo helyét foglalta el a Loki kispadján. A DVSC hetedik helyen fejezte be az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonját.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek