Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: montenegrói válogatott támadóval erősített a Kecskemét

Hivatalos: montenegrói válogatott támadóval erősített a Kecskemét

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligába frissen feljutott Kecskeméti TE hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a montenegrói Uros Djuranovicsot.

A 28 esztendős Uros Djuranovics Budvában született, és a helyi FK Mogrenben kezdett el futballozni, itt mutatkozott be a felnőttek között is. Ezután az FK Iskra volt a következő állomás számára, majd a FC Decic következett. 2017 nyarán állt légiósnak a menet közben a montenegrói utánpótlás-válogatottban is szereplő támadó, a cseh Dukla Praha csapatában két évet töltött el, majd futballozott a lengyel Korona Kielce, a román Politechnica Iasi és a Radnicki Nis csapatában is, mielőtt tavaly nyáron a szerb élvonalban szereplő Kolubara játékosa nem lett. Pazar év áll mögötte, hiszen 37 tétmeccsen 15 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Jó formájára otthon is felfigyeltek, Djuranovics három alkalommal a montenegrói felnőtt válogatottban is pályára lépett ebben az évben. Előző klubjánál június 30-án lejárt a szerződése, így szabadon igazolhatóként érkezett Kecskemétre.

„Mindenekelőtt büszke vagyok arra, hogy itt lehetek. Sokat jelentett számomra, hogy a klub mennyire éreztette azt, hogy rám van szüksége. Vladan Szavicstól, a klub korábbi játékosától is csak jókat hallottam az itteni emberekről, a városról és a klubról is, de sokat nyomott a latba Danilo Pejovics pozitív véleménye is, aki nemrég írt alá. Szerettem volna ezek után kipróbálni és megmutatni magam a magyar bajnokságban, hiszen ez egy kitűnő liga. Természetesen nagyon örömteli és motiváló számomra, hogy a klub egyik legsikeresebb játékosa, Vladan Szavics is montenegrói, jó ezt látni. Szeretném, ha velem is eredményes lenne a Kecskemét, a klub sikere az én sikerem is. Legyünk eredményesek csapatként, emellett persze szeretnék jó mérkőzéseket játszani, jó teljesítményt nyújtani, amivel el tudom érni azt, hogy továbbra is tagja legyek a montenegrói válogatottnak” – idézi Uros Djuranovicsot a kecskemétiek klubhonlapja.

A KTE korábban már bejelentette Danilo Pejovics, Belényesi Csaba és Sági Milán szerződtetését, valamint kölcsönvette a Fehérvártól Zeke Máriót és Szabó Leventét. Djuranovics az első külföldi játékos a lila-fehérek keretében.

Borítókép: kecskemetite.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A dán bajnokhoz igazolt a Budapest Honvéd tehetsége
A Budapest Honvéd 17 éves támadó középpályását, Szűcs Tamást szerződtette a Bajnokok Ligája-selejtezőben is érdekelt, dán rekordbajnok FC Köbenhavn. A kispesti klub az átigazolás összegét nem hozta nyilvánosságra.
OTP Bank Liga