Musorujsag
Élő Eredmények
×

Horvát belső védő a Kisvárda legújabb szerzeménye

Horvát belső védő a Kisvárda legújabb szerzeménye

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Dominik Kovacicot.

Megérkezett az ausztriai Vorauba Dominik Kovacic, hogy aláírja szerződését a Kisvárdával. A 28 éves belső védő horvát állampolgár, az elmúlt hónap utolsó napján járt le a szerződése a román FC Universitatea Craoiva 1948 csapatánál, amely ellen akár már hétfőn pályára léphet, hiszen éppen ez a csapat lesz a Várda ellenfele.

„Nagyon örülök, hogy aláírtam a szerződésemet az új csapatomhoz, izgatottan várom a találkozást a szakmai stábbal és az új csapattársaimmal is – mondta Dominik Kovacic, miután kézjegyével látta el a kontraktust. – Bízom benne, hogy a csapattal együtt én is tudok fejlődni, és megfelelően fel tudunk készülni a bajnokságra. Csak jókat hallottam Kisvárdáról és a magyar bajnokságról is, tudom, hogy nagyon jók az infrastrukturális lehetőségek Magyarországon, várom, hogy mindezt személyesen is megtapasztaljam.”

A kisvárdai csapat mintegy három hét múlva mutatkozik be a nemzetközi porondon, Domonik Kovacic ugyanakkor nem újonc ezen a téren, sőt, az első ellenfélről is van tapasztalata.

„Három évvel ezelőtt a bosnyák Siroki Brijeg játékosakaként szerepeltem a Kajrat ellen, hazai pályán egy nullára, Almatiban kettő egyre kaptunk ki ellene, akkor nagyon erős csapat volt a Kajrat, nagyobb költségvetéssel – elevenítette fel az emlékeit Dominik Kovacic. – Bízom benne, hogy ezúttal revansot tudok, tudunk venni rajtuk. Van némi tapasztalatom ellenük, játszottam a stadionjukban. Bizonyára felgyorsítja a kisvárdai beilleszkedésemet, hogy több futballista is játszik itt a Balkánról, őket ugyan személyesen nem ismerem, de tudom, mindannyian nagyszerű futballisták.”

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek