Musorujsag
Élő Eredmények

A FIFA-nál panaszolta be a Kisvárdát a Craiova, új igazolása miatt

A FIFA-nál panaszolta be a Kisvárdát a Craiova, új igazolása miatt

m4sport.hu
Pénteken jelentette be a Kisvárda, hogy szerződtette az Universitatea Craiova csapatától a horvát belső védőt, Dominik Kovacicot. A román együttes azonban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez fordult panasszal, mert elmondásuk szerint a magyar klub szabálytalanul járt el.

„Az FC Universitatea Craiova 1948 a mai napon értesítette a FIFA-t a Kisvárda szabálytalan és sportszerűtlen viselkedéséről. A magyar csapat saját játékosaként mutatta be Dominik Kovacicot, akit 2024. június 30-ig szerződés köt hozzánk. A horvát hátvéd a klub engedélye nélkül hagyta el az edzőtábort, megszegve ezzel a 2021 júniusában között szerződését” – írta a román klub hivatalos közleményében.

A Kisvárda pénteken azt jelezte, a játékos szerződése lejárt előző klubjánál, s már csatlakozott is a Vorauban készülő ezüstérmeshez. A történet pikantériáját ráadásul az is adja, hogy a két csapat hétfőn felkészülési mérkőzésen találkozik, így Kovacic volt (jelenlegi?) csapata ellen mutatkozhat be a Kisvárdánál.

(via Nemzeti Sport)

 

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Távozik a Honvéd barbadosi légiósa
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy távozik a csapattól Thierry Gale.
Magyar futball