Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kettős lábtörés miatt szakadt félbe a Haladás felkészülési meccse

Kettős lábtörés miatt szakadt félbe a Haladás felkészülési meccse

haladas.hu
Félbeszakadt a Haladás Kapfenberg elleni felkészülési mérkőzése, miután a szombathelyiek újonnan igazolt szerb-magyar állampolgárságú labdarúgója, Vanja Zvekanov boka- és szárkapocscsonttörést szenvedett.

Az egyaránt másodosztályú magyar és osztrák csapat találkozója 1-1-re állt, amikor az 57. percben beütött a krach, amikor az ellenfél középső védőjével felugró Zvekanov rosszul ért földet. Ez esetről így számolt be a Haladás honlapjának meccstudósítása:

Egy kicsit ütköztek a levegőben és a Haladás futballistája olyan rosszul ért talajt, hogy már akkor látni lehetett: itt bizony nagy a baj. Zvekanov hangosan üvöltött és a bal bokáját fogta. A középpályáshoz mentőt hívtak, a személyzet infúziót adott és nagy fájdalmai miatt el is altatta a futballistát, majd kórházba szállította. Egyelőre nem tudni a pontos diagnózist, vélhetően Zvekanov bokája, vagy a boka feletti része sérült meg súlyosan – elképzelhető, hogy eltört, de erről pontos diagnózis csak később várható. A játékvezető mindenesetre a súlyos sérülés miatt az 57. percben félbeszakította a mérkőzést.

A vasárnapi vizsgálatok külső boka- és szárkapocscsonttörést állapítottak meg, bár a játékos bokája egyelőre jócskán meg van duzzadva, így nem egyszerű az orvosoknak pontos véleményt mondaniuk. De az biztos, hogy műtét elé néz a 22 éves középpályás, amelyet a síbalesetek miatt a végtagsérülésekre is specializálódott brucki-i kórházban végeznek el.

 

Borítókép: a súlyos sérülést szenvedő Vanja Zvekanov (haladas.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek