Musorujsag
Élő Eredmények

A Fradi az élvonalba is kölcsönadja védőjét a Vasasnak

A Fradi az élvonalba is kölcsönadja védőjét a Vasasnak

vasasfc.hu
Az OTP Bank Ligába feljutó Vasas bejelentette, újabb egy évre kölcsönveszi a Ferencvárostól Iyinbor Patrickot.

A 20 éves védő alapemberként járult hozzá az elmúlt kiírásban az angyalföldiek bajnoki címéhez a Merkantil Bank Ligában. 30-szor lépett pályára és egy gólt szerzett miután a Ferencváros NB III-as csapatából kölcsönvették.

Amelyet immár élvonalbeli riválisként is megtett a Vasas a tavasszal az U21-es válogatottba is bekerülő Iyinborral, aki üdvözölte a döntést, hiszen a Fradinál valószínűleg nem sok játéklehetőség jutott volna számára. Már a Bajnokok Ligája-selejtezős keretbe sem került be.

„Kifejezetten örülök neki, hogy továbbra is számítanak rám a Vasasnálidézik a klub honlapján a szavait. – Szívemhez nőtt a klub, a csapat és a szurkolók.

Nagy Miklós, sportigazgató arra is felhívta a figyelmet, hogy az ifjú futballista megfelel az MLSZ ajánlásának. „Az előző szezonban nyújtott teljesítményével Patrick egyértelműen bizonyította, hogy helye van csapatunkban és szurkolóink egyik kedvencévé vált, ezért mindent elkövettünk, hogy ismét sorainkban tudhassuk őt. Bízom benne, hogy a fiatalszabálynak megfelelő korú belső védőként az előttünk álló szezonban is védelmünk egyik erőssége lesz.”

Borítókép: Iyinbor Patrick és Nagy Miklós, a Vasas sportigazgatója (kép: vasasfc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Baráth Botond és Dombó Dávid az újonc Vasasban folytatja pályafutását
Komoly erősítéseket jelentett be a Vasas labdarúgócsapata. A következő szezonban az angyalföldiek játékosa lesz a tizenegyszeres magyar válogatott védő, Baráth Botond, aki az észak-amerikai bajnokságban (MLS) is megfordult, illetve az OTP Bank Ligában ezüstérmes Kisvárda csapatkapitánya és kapusa, Dombó Dávid.
Magyar futball