Musorujsag
Élő Eredmények

Kádár Tamás távozik Újpestről

Kádár Tamás távozik Újpestről

m4sport.hu
Nem hosszabbítja meg Kádár Tamás szerződését az Újpest labdarúgócsapata, az 57-szeres válogatott védő így fél év alatt abszolvált két NB I-es és egy MK-mérkőzés után távozik a lila-fehérektől.

Kádár Tamás februárban igazolt Újpestre, megállapodása a szezon végéig szólt. Három élvonalbeli bajnokin volt kerettag, kétszer lépett pályára csereként az OTP Bank Ligában, a MOL Magyar Kupában pedig végigjátszotta a Békéscsaba ellen megnyert mérkőzést.

Márciusban Milos Kruscsic vezetőedző – sajtóhírek szerint egy kettejük közötti nézeteltérés miatt – kirakta az első csapat keretéből Kádárt, aki a továbbiakban az NB III-as együttesnél edzett, ötször kapott lehetőséget az Újpest második csapatában.

Borítókép: Mire lehet képes Kádár Tamás Újpest-mezben? (fotó: Újpest FC).

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kádár Tamás: Jó érzés volt végre hazajönni
Az Újpesthez igazoló Kádár Tamás örül, hogy sikerült Magyarországra, azon belül pedig egy nagy múltú klubhoz szerződni. Az 57-szeres válogatott védő az M4 Sportnak elmondta, szerinte a lila-fehérk kerete többre hivatott a jelenlegi sereghajtó pozíciónál, saját magáról pedig úgy véli, még évekig képes lehet jó teljesítményt nyújtani.
Magyar futball
Kádár Tamás: Nagy terveim vannak Újpesten
Az Újpest új igazolása, az 57-szeres válogatott védő, Kádár Tamás tudja, jelenleg nehéz helyzetben van a klub, de nem titkolta, ha elérik idei céljukat, utána jóval feljebb törne a lila-fehérekkel.
Magyar futball