Musorujsag
Élő Eredmények

Davide Lanzafame új szerepkörben: BLASZ I-es csapat vezetőedzője lett

Davide Lanzafame új szerepkörben: BLASZ I-es csapat vezetőedzője lett

m4sport.hu
A korábbi kétszeres NB I-es gólkirály visszavonult az aktív játéktól és Magyarországon kezd edzői karrierbe, a Budapesti első osztályban a Pestszentimrei SK csapatánál kapott állást.

Az új vezetőedzőt Lévai István Zoltán, a Fidesz-KDNP pestszentlőrinc-pestszentimrei választókerületi elnöke jelentette be, majd a pestszentimrei klub is megerősítette a hírt.

„Felnőtt csapatunk a héten megkezdte a felkészülést a 2022-23-as szezonra. Az új edző vezetésével készülnek a fiúk az új feladatokra és vélhetően a keretben is lesz még változás. Első edzéseken sem a hőségben sem a tempóban nem volt hiány! Az ismerkedés és a nyelvleckék folytatódnak a héten az edző bá vezetésével. Isten hozott Pestszentimrén ‘Mister’ Lanza! Benvenuto Davide! Hajrá Imre! Daje Imre!” – olvasható a Pestszentimrei SK oldalán.

(Forrás: Facebook / Pestszentimrei SK Labdarúgás)

Davide Lanzafame a Budapest Honvéd és a Ferencvárosi TC játékosaként is bajnoki címet ünnepelhetett Magyarországon, majd a török Adana Demispor után Olaszországban, az LR Vicenza csapatánál fejezte be pályafutását.

További tartalmak