Musorujsag
Élő Eredmények

A Slovan szerint az elmúlt évtized legnagyobb párharca lesz a Fradi elleni

A Slovan szerint az elmúlt évtized legnagyobb párharca lesz a Fradi elleni

MTI
A Slovan Bratislava szerint az elmúlt évtized legnagyobb párharca vár az együttesre a Ferencváros elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőben.

A Ferencváros a honlapján közölte, hogy a BL-selejtező második fordulójának első felvonását jövő szerdán 20 órakor rendezik a budapesti Groupama Arénában, míg a pozsonyi visszavágót a szlovák klub weboldala szerint július 27-én, szerdán 20.30 órától játsszák.

Utóbbi találkozóval kapcsolatban óriási érdeklődésről számoltak be, majd hozzátették, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, mert nem szeretnék, ha megismétlődne az 1992-es eset. Emlékeztettek: a két együttes akkori összecsapásán sok vendégszurkoló keveredett a hazai nézők számára fenntartott részre, ami konfrontációt eredményezett.

Ezt megelőzendő drukkereiknek szombatig bezárólag zárt körben kezdik meg a jegyek eladását – azokat értesítik először, akik a közelmúltban vásároltak bérletet vagy jegyet, és elektronikus úton elérhetik őket –, hogy csapatuknak minél nagyobb támogatást biztosítsanak a mérkőzésen és ezzel is növeljék a biztonságot.

A pozsonyi találkozóra a jegyek négy kategóriában 12-30 euróba (4920-12 300 forintba) kerülnek, míg a bérleteseknek 10-24 euróba. A VIP-jegyekért két kategóriában 130 és 200, illetve 104 és 160 eurót kell fizetni.

A selejtező első körében a Ferencváros a kazah Tobol Kosztanaj, míg a Holman Dávidot is foglalkoztató szlovák Slovan Bratislava a georgiai Dinamo Batumi együttesét búcsúztatta. A főtáblára kerüléshez négy párharcot kell nyerni, a magyar és a szlovák csapat ebből egyet-egyet vett sikerrel.

Az M4 Sport és az m4sport.hu a második kör mindkét mérkőzését élőben közvetíti.

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek